Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2545
2545

[:ru]Мама на балконе, а младенец в квартире – в Покрове провели спасательную операцию[:ua]Мама на балконі, а немовля в квартирі – в Покрові провели рятувальну операцію[:]

[:ru]Мама на балконе, а младенец в квартире - в Покрове провели спасательную операцию[:ua]Мама на балконі, а немовля в квартирі – в Покрові провели рятувальну операцію[:]

[:ru]Мама осталась на балконе, а ребенок – в квартире. В Покрове возникла ситуация, которая потребовала помощи спасателей, сообщает Nikopolnews, ссылаясь на ГУ ГСНС в Днепропетровской области.

10-го апреля в 11:29 в Службу спасения «101» поступило сообщение о том, что в городе Покров на улице Партизанская малолетний ребенок остался в квартире один, а мать ребенка не может попасть в квартиру.

По указанному адресу было направлено дежурное отделение 44-й государственной пожарно-спасательной части Главного управления ГСЧС Украины в Днепропетровской области.

Прибыв на место происшествия спасатели установили, что на балконе квартиры на втором этаже пятиэтажного многоквартирного жилого дома находится мать ребенка (женщина 2001 года рождения) и не может попасть в квартиру, в которой находится закрытый малолетний ребенок (мальчик 2020 года рождения).

Сотрудники Службы спасения с помощью выдвижной лестницы и специнструментов попали в квартиру и предоставили матери свободный доступ.

[:ru]Мама на балконе, а младенец в квартире - в Покрове провели спасательную операцию[:ua]Мама на балконі, а немовля в квартирі – в Покрові провели рятувальну операцію[:]

К месту происшествия привлечены 5 сотрудников личного состава и 1 единица пожарно-спасательной техники Главного управления.

Спасатели обращаются к населению с просьбой быть внимательными к вопросам пожарной безопасности в быту, заботиться о собственной безопасности и ни в коем случае не оставлять малолетних детей без присмотра.

Довго не відчиняла двері: у Покрові рятівники допомогли літній жінці[:ua]Мама залишилась на балконі, а дитина – в квартирі. В Покрові виникла ситуація, яка потребувала допомоги рятувальників, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на ГУ ГСНС у Дніпропетровській області.

10-го квітня о 11:29 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у місті Покров на вулиці Партизанська малолітня дитина залишилась в квартирі одна, а мати дитини не може потрапити до помешкання.

За вказаною адресою було направлено чергове відділення 44-ої державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Прибувши на місце події рятувальники встановили, що на балконі квартири на другому поверсі п’ятиповерхового багатоквартирного житлового будинку знаходиться мати дитини (жінка 2001 року народження) і не може потрапити до квартири в якій знаходиться зачинена малолітня дитина (хлопчик 2020 року народження).

Співробітники Служби порятунку за допомогою висувної драбини та спецінструментів потрапили до квартири та надали матері вільний доступ.

[:ru]Мама на балконе, а младенец в квартире - в Покрове провели спасательную операцию[:ua]Мама на балконі, а немовля в квартирі – в Покрові провели рятувальну операцію[:]

До місця події залучено 5 співробітників особового складу та 1 одиницю пожежно-рятувальної техніки Головного управління.

Рятувальники звертаються до населення з проханням бути уважними до питань пожежної безпеки в побуті, дбати про власну безпеку і ні в якому разі не залишати малолітніх дітей без нагляду.

Довго не відчиняла двері: у Покрові рятівники допомогли літній жінці[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×