Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4242
4242

Марганчанка стала Королевою краси на міжнародному конкурсі (фото, відео)

Марганчанка стала Королевою краси на міжнародному конкурсі (фото, відео)

Головну корону на міжнародному конкурсі краси WOMAN of the Universe 2020 отримала Україна. Нашу державу представляла марганчанка Вікторія Доманська. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на mrsukraineopen.com.

Ця перемога означає, що наступного року, коли відкриють кордони, саме наша Вікторія буде запрошена як почесна гостя для нагородження переможниці WOMAN of the Universe 2021. А можливо її навіть попросять бути суддею. Отже і наступного року Україна отримує хороші шанси, і підтримку представниць Місіс Відкритий Світ Україна на цьому конкурсі.

Марганчанка стала Королевою краси на міжнародному конкурсі (фото, відео)

Цього року міжнародний конкурс краси WOMAN of the Universe 2020 відбувався лише в он-лайн форматі. Як завжди члени журі вділяли увагу не лише зовнішній красі, а й прояву жінок учасниць як берегинь домашнього вогнища, мам, на їх реалізованість в суспільстві, а також благодійній діяльності.

Вікторія Доманська, реалізувала себе в усіх цих іпостасях в максимальній мірі. Переконатися в цьому можна, переглянувши її відеопрезентацію.

Дізнавшись про перемогу марганчанки, журналісти mrsukraineopen.com взяли у неї коротеньке інтерв’ю.

Вікторія, поділіться своїми почуттями після того як побачили, що переможниця WOMAN of the Universe 2020 саме ви?

  • Я не відразу могла в це все повірити, але це надзвичано приємно, коли вибирають саме тебе, серед таких достойних жінок.

Чи мріяли Ви цього року отримати перемогу на міжнародному конкурсі краси?

  • В кожної жінки є мрія, яка надихає її по життю. Так і я з дитинства мріяла взяти участь в міжнародному конкурсі краси. І дякуючи Ірини Зайцевій, я потрапила в неймовірний світ мрій та краси під назвою “Mrs Universe 2020”. Конкурс проводився онлайн через карантинні обмеження. Жінки з усього світу надсилали свої фото та відео візитівки, а журі обирало переможниць. Для мене даний конкурс – це неймовірна казка та гордість представляти сво країну на конкурсі такого міжнародного рівня, я вдячна журі, що вони обрали нашу Україну и подарували мені титул Mrs Universe 2020. Неймовірні ємоції счасття переповнюють, і я хочу подякувати Ірини Зайцевій, організаторам конкурса та журі MRS Universe за те, що повірили в мене і втілили мою мрію в життя. Мрійте та досягайте своїх мрій!

Як ваші рідні зреагували на вашу перемогу?

  • Мій трирічний синочок дивиться і не розуміє, чому я так багато сьогодні усміхаюся, але він радіє також. Чоловік пишається, що саме його дружина переможниця. Це дуже-дуже приємно.

Чи важко було суміщати домашню роботу, свою справу, і участь в конкурсі краси?

  • Жінка має дуже багато обовязків в родинні, в суспільстві, в професійній діяльності. Попри це українські жінки духовно розвинені та вродливі. Я вітаю Україну з перемогою. Для мене це дуже почесна місія представляти нашу країну на такому міжнародному конкурсі краси та отримати титул “Mrs Universe 2020′.

Що ви хотіли б сказати своїм знайомим, які вас підтримували? А також майбутнім учасницям конкурсу краси Місіс Відкритий Світ Україна?

  • Вдячна своїм близьким та друзям за підтримку. А майбутнім учасницям хочу сказати таке: мрійте – мрії здіснюються. Вірте в себе і ніколи не зупиняйтесь, навіть якщо ваш шлях складний, знайте – важкі дороги завжди ведуть до здійснення мрій!

Марганчанка стала Королевою краси на міжнародному конкурсі (фото, відео)

У Нікополі відкрився офіс турецької асоціації медичного туризму

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×