Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1038
1038

[:ru]Троих полицейских из Марганца, которые выбивали показания, будут судить[:ua]Трьох поліцейських з Марганця, які вибивали зізнання, судитимуть[:]

[:ru]Троих полицейских из Марганца, которые выбивали показания, будут судить[:ua]Трьох поліцейських з Марганця, які вибивали зізнання, судитимуть[:]

[:ru]Троих полицейских из Марганца, которые ради показателей избили двух граждан и заставляли их сознаться в преступлении, будут судить, передает Nikopolnews, ссылаясь на прокуратуру в Днепропетровской области.

Днепропетровской областной прокуратурой утвержден и направлен в суд обвинительный акт в отношении трех оперуполномоченных одного из отделений Никопольского районного управления полиции ГУНП в области за превышение служебных полномочий (ч.2 ст.28 ч.2 ст.365 УК Украины).

По данным следствия, в апреле 2021 года, находясь возле детской площадки в городе Марганце, указанные полицейские, в целях искусственного наращивания показателей работы, безосновательно задержали двух граждан, незаконно провели личный обыск с целью обнаружения у них наркотических средств, однако никаких запрещенных веществ не нашли.

Выходя за пределы предоставленных законом полномочий, правоохранители нанесли мужчинам удары по телу, отобрали у них мобильные телефоны, после чего доставили в отделение полиции, где, применяя к потерпевшим меры физического и психологического воздействия, заставляли признаться в совершении уголовного правонарушения.

Досудебное расследование в уголовном производстве осуществлялось следователями Территориального управления Государственного бюро расследований, расположенного в городе Полтаве.

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

Житель Марганца жестоко убил двух человек: его задержали в России

В Марганце произошла резня из-за детской ссоры

Скандальный нардеп от Марганца Трухин купил 118 участков земли

 [:ua]Трьох поліцейських з Марганця, які заради показників побили двох громадян та змушували їх зізнатися у злочині, будуть судити, передає Nikopolnews, посилаючись на прокуратуру у Дніпропетровській області.

Дніпропетровською обласною прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно трьох оперуповноважених одного з відділень Нікопольського районного управління поліції ГУНП в області за перевищення службових повноважень (ч.2 ст.28 ч.2 ст.365 КК України).

За даними слідства, у квітні 2021 року, перебуваючи біля дитячого майданчика у місті Марганці, вказані поліцейські, задля  штучного нарощування показників роботи, безпідставно затримали двох громадян,  незаконно провели особистий обшук з метою виявлення у них наркотичних засобів, проте жодних заборонених речовин не знайшли.

Виходячи за межі наданих законом повноважень, правоохоронці нанесли чоловікам удари по тілу, відібрали у них мобільні телефони, після чого доставили до відділення поліції, де, застосовуючи до потерпілих заходи фізичного та психологічного впливу, змушували зізнатися у скоєнні кримінального правопорушення.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Полтаві.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

Мешканець Марганця жорстоко вбив двох людей: його затримали в Росії

У Марганці сталася різанина через дитячу сварку

Скандальний нардеп від Марганця Трухін купив 118 ділянок землі[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×