Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1869
Без категорії
1869

[:ru]В Покрове на улице нашли труп мужчины[:ua]В Покрові на вулиці знайшли труп чоловіка[:]

[:ru]В Покрове на улице нашли труп мужчины[:ua]В Покрові на вулиці знайшли труп чоловіка[:]

[:ru]В Покрове возле одного из домов нашли труп мужчины. Правоохранители устанавливают его личность, передает Nikopolnews, ссылаясь на начальника ОП № 2 Никопольского РУП ГУНП в Днепропетровской области подполковника полиции Дмитрия Дмитриева.

Труп мужчины был обнаружен возле дома. № 4 о вул. Гагарина, г. Покров, Днепропетровской области.

Фото умершего не предоставляется, но отмечается, что на момент смерти ему было примерно 55-60 лет, рост 170-175 см, он имеет короткие с проседью волосы.

  • Особые приметы: на верхней челюсти с левой стороны 4 зуба из металла желтого цвета.

При осмотре места происшествия было обнаружено и изъято: джинсы темно-серого цвета, шлепки черного цвета, кофта серого цвета.

Уважаемые граждане, просим Вас быть не равнодушными и в случае наличия любой информации в отношении неустановленного трупа мужского пола, его родных или места проживания, просим Вас сообщить в ОП № 2 НРУП ГУНП в Днепропетровской области по телефонам: ДЧ (05667) 4-20-02, 093-908-59-46 (конфиденциальность гарантируем), – обращаются в полиции к гражданам.

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

В Покрове мужчина ударил 10-летнего мальчика на детской площадке – соцсети

В Никополе на свиноферме нашли труп мужчины – СМИ

Возле Апостолово утонул мужчина[:ua]В Покрові біля одного з будинків знайшли труп чоловіка. Правоохоронці встановлюють його особу, передає Nikopolnews, посилаючись на начальника ВП № 2 Нікопольського РУП ГУНП в Дніпропетровській області підполковника поліції Дмитра Дмитрієва.

Труп чоловіка було виявлено біля буд. № 4 по вул. Гагаріна, м. Покров, Дніпропетровської області.

Фото померлого не надається, але зазначається, що на момент смерті йому було приблизно 55-60 років, зріст 170-175 см., він має коротке з просіддю волосся.

  • Особливі прикмети: на верхній щелепі з лівої сторони 4 зуба з металу жовтого кольору.

При огляді місця події було виявлено та вилучено: джинси темно-сірого кольору, шльопанці  чорного кольору, кофта сірого кольору.

Шановні громадяни, просимо Вас бути не байдужими та в разі наявності будь-якої інформації відносно невстановленого трупу чоловічої статі, його рідних або місце мешкання, просимо Вас повідомити до ВП № 2 НРУП ГУНП в Дніпропетровській області за телефонами: ЧЧ (05667) 4-20-02, 093-908-59-46 (конфіденційність гарантуємо), – звертаються у поліції до громадян.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

У Нікополі на свинофермі знайшли труп чоловіка – ЗМІ

В Покрові чоловік вдарив 10-річного хлопчика на дитячому майданчику – мережі

Біля Апостолово потонув чоловік[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×