Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1694
Без категорії
1694

[:ru]Запорожская АЭС вывела в резерв 4-й энергоблок[:ua]Запорізька АЕС вивели у резерв 4-й енергоблок[:]

[:ru]Запорожская АЭС вывела в резерв 4-й энергоблок[:ua]Запорізька АЕС вивели у резерв 4-й енергоблок[:]

[:ru]Энергоблок №4 Запорожской АЭС отключен от энергосистемы Украины и выведен в холодный резерв. Об этом Nikopolnews сообщает, ссылаясь на официальный сайт станции, где соответствующая информация появилась в воскресенье, 13 июня.

“В 6:02 утра, в связи с балансовыми ограничениями в энергосистеме, энергоблок №4 Запорожской АЭС, согласно регламентным процедурам, разгружен, отключен от сети и выведен в холодный резерв”, – говорится в сообщении.

На данный момент в работе находятся три энергоблока Запорожской АЭС. Суммарная мощность генераторов составляет 2890 МВт. На энергоблоке №5 идут 44 сутки планового среднего ремонта, на энергоблоке №6 – 57 сутки планового капитального ремонта.

Замечаний к работе основного оборудования действующих энергоблоков и персонала нет.

Радиационный фон в районе расположения Запорожской АЭС и в санитарно-защитной зоне (территория вокруг АЭС радиусом 2,5 км) – 8-12 микрорентген в час, что соответствует естественному радиационному фону.

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

Енергоблоки №1 і №2 ЗАЕС успішно пройшли випробування[:ua]Енергоблок №4 Запорізької АЕС відключений від енергосистеми України та виведений у холодний резерв. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на офіційний сайт станції, де відповідна інформація з’явилася в неділю, 13 червня.

“О 6:02 ранку, у зв’язку з балансовими обмеженнями в енергосистемі, енергоблок №4 Запорізької АЕС, відповідно до регламентних процедур, розвантажений, відключений від мережі і виведений у холодний резерв”, – йдеться в повідомленні.

На даний момент в роботі перебувають три енергоблоки Запорізької АЕС. Сумарна потужність генераторів становить 2890 МВт. На енергоблоці №5 йде 44 доба середнього планового ремонту, на енергоблоці №6 – 57 доба планового капітального ремонту.

Зауважень до роботи основного устаткування діючих енергоблоків та персоналу немає.

Радіаційний фон в районі розташування Запорізької АЕС і в санітарно-захисній зоні (територія навколо АЕС радіусом 2,5 км) – 8-12 мікрорентген на годину, що відповідає природному радіаційному фону.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

Енергоблоки №1 і №2 ЗАЕС успішно пройшли випробування[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×