Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2074
2074

[:ru]Умерла беременная женщина, которую поджег сожитель в Кривом Роге[:ua]Померла вагітна жінка, яку підпалив співмешканець у Кривому Розі[:]

[:ru]Умерла беременная женщина, которую поджег сожитель в Кривом Роге[:ua]Померла вагітна жінка, яку підпалив співмешканець у Кривому Розі[:]

[:ru]Как сообщал ранее Nikopolnews, в одной из криворожских квартир 26 мая происходил настоящий кошмар. 17-летний парень облил горючей жидкостью свою 21-летнюю беременную сожительницу и поджег. В помещении, кроме взрослых, находился шестимесячный мальчик.

К сожалению, девушку не удалось спасти. Она умерла в реанимации, сообщает криворожское издание Первый городской. У пострадавшей было поражено около 70% тела, а также дыхательные пути.

Без матери остались двое маленьких детей. Ими занимаются работники ювенальной превенции. Погибшая ожидала третьего ребенка – она была на 17 неделе беременности.

28 мая подозреваемому, который сбежал с места преступления, но вскоре был найден и задержан, избрали меру пресечения на время расследования – арест. Теперь, после смерти жертвы поджигателя, в полиции решают вопрос о переквалификации дела.

Підпалив вагітну дівчину: подробиці трагедії в Кривому Розі і стан потерпілої[:ua]Як повідомляв раніше Nikopolnews, в одній із криворізьких квартир 26 травня відбувався справжній жах. 17-річний хлопець облив горючою рідиною свою 21-річну вагітну співмешканку та підпалив. В приміщенні, окрім дорослих знаходився шестимісячний хлопчик.

На жаль, дівчину не вдалося врятувати. Вона померла в реанімації, повідомляє криворізьке видання Перший міський. У потерпілої було уражено близько 70% тіла, а також дихальні шляхи.

Без матері залишилися двоє маленьких дітей. Ними займаються працівники ювенальної превенції. Загибла чекала на третю дитину – вона була на 17 тижні вагітності.

28 травня підозрюваному, який втік з місця злочину, але незабаром був знайдений і затриманий, обрали запобіжний захід на час розслідування – арешт. Тепер, після смерті жертви палія, в поліції вирішують питання про перекваліфікацію справи.

Підпалив вагітну дівчину: подробиці трагедії в Кривому Розі і стан потерпілої[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×