Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1367
1367

[:ru]Софиевского резника задержали[:ua]Софіївського різника затримали[:]

[:ru]Софиевского резника задержали[:ua]Софіївського різника затримали[:]

[:ru]Под Кривым Рогом полицейские задержали мужчину, который порезал двухлетнего мальчика, сообщает Nikopolnews, ссылаясь на криворожское издание 1-й Городской.

Правоохранители задержали злоумышленника, которого подозревают в похищении и покушении на убийство двухлетнего сына своей бывшей сожительницы. Все время мужчина скрывался от правоохранителей в том же селе в Софиевском районе.

Правоохранители задержали 28-летнего жителя Софиевского района, который днем заперся в доме с двумя детьми своей бывшей сожительницы. Он связал скотчем двухлетнего мальчика и семилетнюю девочку и позвонил матери детей. Женщине он угрожал расправой над детьми. Злоумышленник нанес двухлетнему мальчику резаные ранения шеи и спины, после чего скрылся с места преступления. Ребенка госпитализировали, а нападавшего объявили в розыск. Оперативники вместе с кинологами вышли на след злоумышленника и обнаружили его на чердаке заброшенного здания в селе Девладово.

[:ru]Софиевского резника задержали[:ua]Софіївського різника затримали[:]

Против злоумышленника открыли уголовные производства по ч. 2 ст. 15, п. 2 ч. 2 ст. 115 «Покушение на убийство» и ч. 3 ст.146 «Незаконное лишение свободы или похищение человека».

Напомним, ранее данный мужчина уже был осужден за разбой. Кроме того, он стоял на учете в полиции за домашнее насилие.

Недавно “NikopolNews” писал:

Привязал скотчем и порезал двух детей: на Днепропетровщине ищут преступника

Пока не нашли: неадекват, который перерезал горло 2-летнему ребенку, ранее был судим и состоит на учете

 [:ua]Під Кривим Рогом поліцейські затримали чоловіка, який порізав дворічного хлопчика, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на криворізьке видання 1-й Городской.

Правоохоронці затримали зловмисника, якого підозрюють у викраденні та замаху на вбивство дворічного хлопчина своєї колишньої співмешканки. Увесь час чоловік ховався від правоохоронців у тому ж селі в Софіївському районі.

Правоохоронці затримали 28-річного жителя Софіївського району, який вдень зачинився у будинку з двома дітьми своєї колишньої. Він зв’язав скотчем дворічного хлопчика та семирічну дівчинку та зателефонував співмешканці. Жінці він погрожував розправою над дітьми. Зловмисник наніс дворічному хлопчику різані поранення шиї та спини, після чого втік з місця злочину. Дитину госпіталізували, а нападника оголосили у розшук. Оперативники разом із кінологами вийшли на слід зловмисника та виявили його на горищі закинутої будівлі у тому самому селі Девладове.

[:ru]Софиевского резника задержали[:ua]Софіївського різника затримали[:]

Проти зловмисника відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 15, п. 2 ч. 2 ст. 115 «Замах на вбивство» та ч. 3 ст.146 «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини».

Нагадаємо, раніше даний чоловік вже був засуджений за розбій. Крім того, він стояв на обліку в поліції за домашнє насильство.

Нещодавно “NikopolNews” писав:

Прив’язав скотчем і порізав двох дітей: на Дніпропетровщині шукають злочинця

Поки не знайшли: неадекват, що перерізав горло 2-річній дитині, раніше був засуджений і перебуває на обліку[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×