Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1835
Без категорії
1835

[:ru]Стало известно, как наказали маршрутчика, который пьяным вез людей в Днепре (видео)[:ua]Стало відомо, як покарали маршрутчика, який п’яним віз людей у Дніпрі (відео)[:]

[:ru]Стало известно, как наказали маршрутчика, который пьяным вез людей в Днепре (видео)[:ua]Стало відомо, як покарали маршрутчика, який п'яним віз людей у Дніпрі (відео)[:]

[:ru]Как сообщал ранее Nikopolnews, в Днепре произошел вопиющий случай. Водитель маршрутки общественного транспорта сел за руль пьяным. В его крови патрульные обнаружили 1,28 промилле алкоголя.  Стало известно, как наказали нарушителя.

Об этом рассказывает днепровский 9-й канал.

Журналисты сообщают, что мужчина пытался избежать ответственности, предложив патрульным взятку в размере 1000 гривен. Но ответственности ему избежать не удалось.

Как же наказали водителя, который позволил себе сесть за руль после употребления алкоголя и рисковать жизнями многих людей?

Его заставили вымыть все автобусы автопарка, после чего нарушителя уволили. А за попытку подкупа должностного лица от отдельно ответит перед законом.

«На этих выходных его привлекли к исправительным работам. Водитель вымывал все автобусы предприятия, на котором работал. С сегодняшнего дня, согласно требованию департамента транспорта, он был уволен с работы», — рассказал заведующий сектором контроля и мониторинга договорных обязательств департамента транспорта и транспортной инфраструктуры Днепровского горсовета Иван Васючков.

П'яний  водій за кермом автобуса.П’яний водій за кермом автобуса.

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

ВІДЕО: п’яний водій віз повну маршрутку людей у Дніпрі

На трасі Запоріжжя-Нікополь в результаті погоні затримали двох п`яних угонщиків

У Дніпрі дівчина заснула на капоті чужого авто (відео)

 [:ua]Як повідомляв раніше Nikopolnews, у Дніпрі стався кричущий випадок. Водій маршрутки громадського транспорту сів за кермо п’яним. У його крові патрульні виявили 1,28 проміле алкоголю. Стало відомо, як покарали порушника.

Про це розповідає дніпровський 9-й канал.

Журналісти повідомляють, що чоловік намагався уникнути відповідальності, запропонувавши патрульним хабаря у розмірі 1000 гривень. Але відповідальності йому не вдалося уникнути.

Як же покарали водія, який дозволив собі сісти за кермо після вживання алкоголю і ризикувати життями багатьох людей?

Його змусили вимити всі автобуси автопарку, після чого порушника звільнили. А за спробу підкупу посадової особи він окремо від відповість перед законом.

«На цих вихідних його залучили до виправних робіт. Водій вимив всі автобуси підприємства, на якому працював. З сьогоднішнього дня, згідно з вимогами департаменту транспорту, він був звільнений з роботи», — розповів завідувач сектором контролю та моніторингу договірних зобов’язань департаменту транспорту і транспортної інфраструктури Дніпровського міськради Іван Васючков.

П'яний  водій за кермом автобуса.П’яний водій за кермом автобуса.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

ВІДЕО: п’єр п’яний водій віз повну маршрутку людей у Дніпрі

На трасі Запоріжжя-Нікополь в результаті погоні затримали двох до п’яних угонщиків

У Дніпрі дівчина заснула на капоті чужого авто (відео)

 [:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×