Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2255
Без категорії
2255

[:ru]Видео момента смертельного ДТП на трассе Днепр-Запорожье[:ua]Відео моменту смертельної ДТП на трасі Дніпро-Запоріжжя[:]

[:ru]Видео момента смертельного ДТП на трассе Днепр-Запорожье[:ua]Відео моменту смертельної ДТП на трасі Дніпро-Запоріжжя[:]

[:ru]Как сообщал ранее Nikopolnews, на трассе Днепр-Запорожье произошло смертельное ДТП, в результате которого погиб велосипедист. Появилось видео момента жуткой аварии.

ДТП случилось 9 августа. Как видно на записи, велосипедист двигался по краю дороги. В этот момент ему навстречу ехали Opel и Chevrolet, которые шли на обгон. Об этом пишет Днепр оперативный.

Водитель Opel на скорости сбил 60-летнего велосипедиста – от удара пострадавший отлетел в Chevrolet. После этого Chevrolet и Opel столкнулись. Велосипедист погиб от полученных травм.

Внимание! В видео присутствует нецензурная лексика

Недавно “NikopolNews” писал:

Відео моменту смертельного ДТП на трасі Дніпро-Запоріжжя

На трасі Дніпро-Запоріжжя збили і переїхали на смерть велосипедиста

Розшукуються свідки смертельної ДТП на трасі Дніпро-Запоріжжя[:ua]Як повідомляв раніше Nikopolnews, на трасі Дніпро-Запоріжжя сталася смертельна ДТП, в результаті якої загинув велосипедист. З’явилося відео моменту жахливої аварії.

ДТП сталася 9 серпня. Як видно на записі, велосипедист рухався по краю дороги. У цей момент йому назустріч їхали Opel і Chevrolet, які йшли на обгін. Про це пише Дніпро оперативний.

Водій Opel на швидкості збив 60-річного велосипедиста – від удару потерпілий відлетів у Chevrolet. Після цього Chevrolet і Opel зіткнулися. Велосипедист загинув від отриманих травм.

Увага! У відео присутня нецензурна лексика

Нещодавно “NikopolNews” писав:

Відео моменту смертельної ДТП на трасі Дніпро-Запоріжжя

На трасі Дніпро-Запоріжжя збили і переїхали на смерть велосипедиста

Розшукуються свідки смертельної ДТП на трасі Дніпро-Запоріжжя

[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×