Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
363
363

Аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі перейшли в режим підвищеної готовності через негоду

Аварійні бригади ДТЕК перейшли в режим підвищеної готовності через негоду

Як повідомляв раніше Nikopolnews, на Дніпропетровщині різко погіршиться погода. Через це Аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі перейшли в режим підвищеної готовності, повідомляють у пресслужбі компанії.

За даними синоптиків, до кінця тижня на Дніпропетровщині очікуються складні погодні умови. Зокрема, на найближчі декілька днів прогнозують дощі, грози, град, шквальні пориви вітру 15-20 м/с. Бригади ДТЕК переведені в режим підвищеної готовності, щоб у разі погіршення погодних умов ліквідувати аварійні відключення світла.

Як повідомили у Дніпропетровському регіональному центрі з гідрометеорології, зміна погодних умов очікується з вечора 21 червня. З західних районів області прийдуть дощі, грози, місцями – град. Під час грози місцями шквали – 15-20 метрів за секунду. Складні погодні умови триватимуть до 25 червня та можуть призвести до масових аварійних ситуацій на електрообладнанні. Зокрема обриву ліній електропередачі через сильні пориви вітру, падіння гілок чи дерев та, як наслідок, знеструмлення клієнтів.

«Аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі вже переведені в режим підвищеної готовності та у разі аварійних відключень готові оперативно повертати світло у домівки клієнтів. Нагадуємо жителям Дніпропетровської області, що під час негоди бажано залишатися вдома та бути обережними», − повідомили в компанії.

Оператор системи розподілу нагадує правила безпеки:

  • під час сильного вітру потрібно уникати знаходження біля ліній електропередачі;
  • при виявленні обірваних ліній не підходити ближче ніж 8-12 метрів, ні в якому разі не торкатися оголених проводів та одразу повідомити про це компанію;
  • якщо пропала електрика, не намагайтеся здійснити ремонт самостійно. У випадку, коли світло зникло у квартирі або будинку, – зверніться до електрика, що обслуговує ваш будинок. Якщо немає світла на всій вулиці – зверніться до фахівців ДТЕК Дніпровські електромережі.
To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×