Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
479
479

«Було: орк + техніка, стало: добриво + залізяччя» –  пригоди окупантів на Криворізькому напрямку фронту

«Було: орк + техніка, стало: добриво + залізяччя» -  пригоди окупантів на Криворізькому напрямку фронту

Про те, що відбувається на Криворізькому напрямку фронту 17 червня, Nikopolnews розповість, посилаючись на ряд джерел. ЗСУ продовжують нищити окупантів, а загарбники, на жаль, продовжують, обстрілювати мирне населення і знущатися над людьми на окупованих територіях.

Генштаб: Ворог вів повітряну розвідку

Як повідомляє у вечірньому зведенні 17 червня Генеральний штаб ЗСУ, на Південнобузькому напрямку фронту, до якого відноситься Криворізький, противник, з метою виявлення змін в положенні наших військ та корегування вогню артилерії, вів повітряну розвідку БпЛА.

З метою стримування наших підрозділів здійснював обстріли із ствольної та реактивної артилерії і мінометів в районах населених пунктів Тополине, Князівка, Лупареве, Посад-Покровське та Новогригорівка.

ОК “Південь” про наслідки “руського миру”

В ОК «Південь» сьогодні повідомляють, що на на Херсонщині напруженою залишається ситуація в окупованих населених пунктах всього Бериславського району. Постійні бойові дії, розтрощені будинки, знищена соціальна інфраструктура, заміновані поля, дороги, мости – такі наслідки «руського миру» у більшості сіл Високопільської, Нововоронцовської, Калинівської, Великоолександрівської та інших громад.

Українськими ракетно-артилерійськими підрозділами під час виконання вогневих завдань забезпечено на півдні втрати ворога в кількості 36 рашистів та 8 одиниць броньованої та автомобільної техніки.

Начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул: Ворог обстріляв дві громади району

Окупанти продовжують обстріли по всій лінії зіткнення із систем РСЗВ, ствольної артилерії та мінометів. Сьогодні ворог обстріляв територію Широківської та Апостолівської громад. Жертв та постраждалих немає.

Ситуація на Криворізькому напрямку, за словами Вілкула, напружена, але повністю контрольована.

Високопільська громада: «Було орк + техніка, стало добриво + залізяччя»

Інформацію надає місцевий активіст Юрій Самохвалов.

За його словами, орки, як і раніше, не дозволяють вихід цивільних жителів до контрольованої ЗСУ території.

Це може вказувати на декілька моментів, одним з яких є складне становище організмів в цілому, – пише активіст

Приблизно з 3:30 ночі розпочалась гаряча пора у Високопіллі, обстріли продовжились аж до обіду. Додатково обстріл був приблизно о 17:00.

Організми зрозуміли, що ЗСУ їх бачить, тому намагаються максимально зменшити пересування населеним пунктом, – зазначив активіст

На Іванівці українська артилерія дуже влучно відпрацювала по одному з будинків, в якому було близько десятка організмів, а потім вони моментально перетворились на добрива для землі.
Біля Іванівки приховано була розміщена ще ціла спільнота організмів з технікою, яка намагалась приховано перейти на підмогу організмам у Високопіллі. Дуже добре ховалась та намагалась. Але гелікоптери ЗСУ не тільки знайшли цю спільноту, а ще й добре так підпалили, тому був “орк+техніка”, а став “добрива+залізяччя”, – поділився гарними новинами Юрій Самохвалов.

Нововоронцовська громада: «Орки переживають про врожай»

Інформацію надає місцевий волонтер Дмитро Бурлай.

Постраждалих від обстрілів у громаді сьогодні немає. Ніч була більш спокійною у порівнянні з попереднім вечором, коли селище обстрілювалося ворожою артилерією з боку Золотої Балки.

Ситуація в регіоні незмінна. Орки за традицією своєї нації п’яними їздять по селах. Є інформація, що була ДТП в одному з сіл. Збили стовп електроопори. Все переживають, щоб вчасно був прибраний врожай. Інакше, в разі загоряння полів – вигорить і їхня техніка, яку вони намагаються заховати в лісопосадках, – розповів Дмитро Бурлай.

Також, на його думку, вихід людей в поля, можливо, буде для окупантів прикриттям у вигляді живого щита.

Тому не вірте окупантам, що вони не будуть стріляти, поки ви будете працювати в полях, – звернувся до мешканців окупованих територій Дмитро Бурлай.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×