Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3971
3971

Чому жителям Дніпропетровщини необхідно передати показання електролічильника до 2 вересня

Чому жителям Дніпропетровщини необхідно передати показання електролічильника до 2 вересня

Чому жителям Дніпропетровщини необхідно передати показання електролічильника до 2 вересня, розповіли у пресслужбі постачальника, передає Nikopolnews.

Щоб отримувати рахунки з сумою до сплати за фактично спожиту електроенергію, жителям області необхідно передавати показання лічильника за два дні до кінця місяця та до 2 числа включно.

Якщо споживач вчасно не надає актуальні дані, оператор системи розподілу здійснює розрахунок обсягу за середньодобовим споживанням. Тому сума до сплати може відрізнятися від фактичної.

Завдяки сучасним сервісам постачальника YASNO, передача показань займає лише кілька хвилин. Але саме від цього залежить точність нарахувань, а відтак – клієнт зможе раціонально планувати свої витрати на електроенергію.

Передати показання жителі Дніпропетровщини можуть дистанційно через:

  • Особистий кабінет YASNO
  • viber-бот YASNO-online
  • мобільний додаток YASNO
  • сайт YASNO без реєстрації
  • сторінку постачальника у Facebook
  • контакт-центр YASNO за телефоном (056/067/050/093) 770 11 55

Повідомити актуальні дані приладу обліку можна також своєму оператору системи розподілу.

«Ми постійно нагадуємо клієнтам про важливість передачі показань, адже від цього напряму залежить сума у їх рахунках. Дистанційні сервіси YASNO дозволяють передавати показання у зручний час з будь-якого девайсу. В нашому viber-боті можна навіть налаштувати нагадування, і тоді клієнт щомісяця буде отримувати сповіщення про необхідність зафіксувати та передати дані. Достатньо зробити декілька кліків, і можете бути впевнені, що отримаєте рахунок тільки за використані кВт∙години», – сказав генеральний директор YASNO Сергій Коваленко.

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×