Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1393
1393

«Найскладніша ситуація в двох районах»: як пройшов день 29 квітня на Дніпропетровщині

Як пройшов день 3 травня на Дніпропетрвщині, розповів Микола Лукашук

Закінчується шістдесят п‘ята доба спротиву України російській воєнній навалі. Як пройшов день 29 квітня на Дніпропетровщині, розповів голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Nikopolnews.

Сьогодні ворог неодноразово обстріляв територію Криворізького району: шість разів вдарили по Зеленодольській громаді, один раз – по Широківській. Постраждалих, на щастя, немає.

Через ворожі обстріли частково зруйновано близько десяти житлових будинків. Це лише за сьогоднішній день. І це лише ті будинки, які вдалося порахувати. Завтра обстеження територій продовжиться. Також уламками касетних снарядів, якими обстрілювали район, ушкоджено автівки жителів, господарські будівлі.

Протягом тижня в області не було жодного спокійного дня. Жодної доби, яка минула б без обстрілів. Найскладніша ситуація у Криворізькому та Синельниківському районах. Тому обласною радою та обласною військовою адміністрацією було прийнято рішення збільшити кількість бригад екстреної медичної допомоги та реанімобілів, які чергуватимуть на вищезгаданих територіях. Якщо хтось з людей постраждає – медики зможуть оперативно надати допомогу. Це дозволить зекономити дорогоцінний час у випадку надзвичайних ситуацій.

Наразі лікарні всіх районів області забезпечені медикаментами. Окупаційних військ на території Дніпропетровщини немає, – запевнив Микола Лукашук.

Відбита ворожа атака, руйнування, двоє загиблих: як пройшов день 28 квітня на Дніпропетровщині

 

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×