Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
479
479

18 січня ворог обстріляв Нікопольщину, ситуація з енергетикою складна – Лукашук про день на Дніпропетровщині

18 січня ворог обстріляв Нікопольщину, ситуація з енергетикою складна – Лукашук про день на Дніпропетровщині

Голова облради Микола Лукашук розповів про день 18 січня на Дніпропетровщині. Ворог знову обстріляв Нікопольщину. Складною залишається ситуація з енергетикою, передає Nikopolnews.

Сьогодні окупанти вдарили з важкої артилерії по Марганецькій громаді на Нікопольщині. На щастя – без серйозних наслідків, деталі уточнюються. Люди не постраждали.

Інші райони Дніпропетровщини протягом дня не зазнали ворожих атак.

Напруженою залишається ситуація в енергетиці. Відключення світла в громадах Дніпропетровської області тривають від 2 до 6 годин.

В «Укренерго» повідомили: наразі генерація не покриває четверть споживання в країні, дефіцит потужностей зберігається. Держава ще оговтується після останнього масованого ракетного удару росіян, тому маємо з розумінням ставитися до існуючих нині обмежень. До всіх обленерго доведені ліміти споживання на добу. На жаль, вони не великі. Через їхнє перевищення застосовано аварійні відключення в нашій області.

Будь ласка, за можливості тримайте гаджети зарядженими, – закликав Лукашук.

Також він розповів, що сьогодні Європейський парламент закликав канцлера Німеччини надати нашій державі танки Leopard. І зробити це треба невідкладно, адже Україна захищає свою територіальну цілісність.

Сподіваємось, що рішення на нашу користь буде ухвалено якнайшвидше. Війна закінчиться. І закінчиться нашою Перемогою. Той, хто в цьому сумнівається, досі не зрозумів, хто такі українці. Українці – це люди, яким під силу все. Навіть неможливе.  Мирного вечора, незламна націє – написав голова облради.

Після ракетного удару по Дніпру армія рф змінила тактику, теракти почастішають – військовий експерт

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×