Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1485
1485

Орки зривають плити з доріг і мінують берег річки – Вілкул про ситуацію на Криворізькому напрямку

Орки зривають плити з доріг і мінують берег річки – Вілкул про ситуацію на Криворізькому напрямку

Орки зривають плити з доріг і мінують річку, намагаючись протистояти наступу української армії на Криворізькому напрямку фронту. Про це розповів начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул, передає Nikopolnews.

За словами Олександра Вілкула, ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається напруженою, але стабільною. Наші Збройні Сили проявляють мужність і героїзм, успішно виконують поставлені бойові розпорядження, продовжують проводити успішні бойові операції на південному напрямку від Кривого Рогу. Ворог несе втрати в живій силі і техніці.

Орки змушені посилювати свої оборонні позиції – навіть зривають плити з доріг, щоб побудувати собі укріплення, а також проводять мінування узбережжя річки Інгулець, – розповів Вілкул.

Також окупанти продовжують обстріли по всій лінії дотику з усіх видів РСЗВ, ствольної артилерії, танків та мінометів.

Вночі 31 травня орки обстріляли прикордонну територію Зеленодільське громади. Вдень того ж дня – Широковскую громаду. На щастя, ніхто не постраждав. Також 31 травня, за даними Генштабу ЗСУ, орки завдали авіаційний удар в районі села Давидів Брід.

На Криворіжжі тим часом триває розмінування територій. 31 травня наші сапери знешкодили чотири ракети від «Урагану» на території Апостолівської громади.

Ситуація в самому Кривому Розі та районі знаходиться під повним контролем Збройних сил України та Військової адміністрації.

Читайте також:

Чому Україні критично важливо звільнити Херсонщину – пояснення інституту вивчення війни

ЗСУ мають шанс взяти росіян в котел біля Кривого Рогу – Жданов

 

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×