Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2170
2170

Під Бахмутом загинув молодий воїн з Апостолового (фото)

Під Бахмутом загинув молодий воїн з Апостолового (фото)

Під Бахмутом загинув молодий воїн з Апостолового. Сумну новину повідомили у Криворізькій РДА, передає Nikopolnews.

У бою віддав життя за рідну українську землю в населеному пункті Часів Яр Бахмутського району Донецької області Попов Олександр Сергійович. Йому було лише 27 років, він був мешканцем міста Апостолове – йдеться у повідомленні.

Під Бахмутом загинув молодий воїн з Апостолового

Під Бахмутом загинув молодий воїн з Апостолового (фото)

Олександр до кінця був вірним військовій присязі та українському народові. Виявивши стійкість і мужність, він віддав своє життя, аби захистити свою країну, аби не пустити ворога далі ні на крок.

На рідній землі, в Апостоловому в останню путь провели Героя земляки, схилившись на колінах та віддаючи шану пам’яті звитяжцю.

«Від імені мешканців всього Криворізького району, схиляючи голови у глибокій зажурі, висловлюю щирі співчуття родині полеглого захисника, близьким, рідним, друзям. Неймовірно важко усвідомлювати, що не стало ще одного молодого та повного сил хлопця, який мав би ще жити та жити – ростити дітей, кохати, працювати… Однак жорстокий ворог відбирає у нас юнь, ламає родини, вбиває наших дітей… Жодного відібраного життя ми не пробачимо, жоден Герой не буде забутий! Вічна пам’ять та вічна слава Героєві!» – сказав начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.

ЗСУ завдали 16 авіаударів, знищили 760 загарбників і ворожий гелікоптер – війна в Україні 19 січня

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×