Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4049
4049

Росії “злили” відео моменту ракетного удару по Дніпру: СБУ відкрила кримінальне провадження

Росії "злили" відео моменту ракетного удару по Дніпру: СБУ відкрила кримінальне провадження

4 квітня, о 19:53 у Дніпрі і області оголосили повітряну тривогу. Протягом десяти хвилин у місті було чутно потужні вибухи. Як з’ясувалося пізніше, росія завдала ракетного удару по центральній частині Дніпра. Відео моменту ракетного удару по Дніпру швидко з’явилося у мережі, – зокрема на каналах російських пропагандистів, передає Nikopolnews, посилаючись на ТСН.

Вже о 21:16 у російських Telegram-каналах почали з’являтися відео моменту удару по автомобільно-залізничному Амурському мосту з різних ракурсів. Ними одразу поділився кремлівський пропагандист Володимир Соловйов.

Росії "злили" відео моменту ракетного удару по Дніпру: СБУ відкрила кримінальне провадження

Одне з відео знято з камери відеоспостереження, яка встановлена поруч із об’єктом. Інші – з вікон автівок, які у той момент проїжджали повз.

У Дніпрі встановлено сотні камер “Ситуаційного центру” міської ради. Однак звідки знято “злите” Росії відео – поки невідомо.

У Службі безпеки України відкрили кримінальне провадження за ст. 111 кримінального кодексу. Наразі здійснюється документування злочинів, пов’язаних з державною зрадою.

У відомстві зазначають, що корегування ракетних обстрілів, артилерійських ударів, роботи авіації є злочином проти національної безпеки України.

У росії заговорили про можливі «провокації» на Запорізькій АЕС

Прокуратура оприлюднила фото наслідків ракетного обстрілу околиць Новомосковська

ВІДЕО МОМЕНТУ: На Дніпропетровщині знову «приліт» ворожої ракети

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×