Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
854
854

Дніпропетровщина знов під обстрілами

під обстрілами

Дніпропетровщина знов під обстрілами. Про ситуацію на вечір 122 дня війни із посиланням на повідомлення голови облради Миколи Лукашука та начальника військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула розповідає NikopolNews.

“Криворізький район знову під обстрілами”, повідомив Лукашук.

Протягом дня окупанти зі ствольної артилерії та «Ураганів» вдарили по населеним пунктам Велика Костромка і Мала Костромка.

В Малій Костромці зруйновано одну господарчу споруду, друга внаслідок обстрілу згоріла. На щастя, люди не постраждали. В інших районах Дніпропетровщині нині все спокійно.

Як повідомив начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул, на нашому напрямі фронту ситуація продовжує залишатися напруженою, але перебуває під повним контролем ЗСУ та Військової адміністрації.

За офіційною інформацією Міністерства Оборони України, ворог зазнає значних втрат у живій силі та техніці. При цьому противник продовжує обстріл уздовж усієї лінії зіткнення.

Сьогодні у Криворізькому районі під ударом окупантів була Велика Костромка, це Зеленодольська громада, а також Князівка та Новобратське, що знаходяться на звільненій частині Херсонської області.

Вночі обстрілювали Широківську громаду. Зеленодольськ обстрілювали і вночі, і вдень. Вночі удари припали по дачному селищу, один будинок частково зруйнований. Без втрат. Одна жінка зазнала поранення ноги, але дуже легкого. Було надано допомогу і вона не була госпіталізована. Результати обстрілу, який щойно стався у Зеленодольську та Великій Костромі, уточнюються, сказав Вілкул.

Ситуація у Нікополі 25 червня станом на вечір – звернення Олександра Саюка

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×