Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
61656
61656

Ситуацію на Криворізькому напрямку будемо вирішувати кардинально – Корбан

Ситуацію на Криворізькому напрямку будемо вирішувати кардинально – Корбан

Ситуацію на Криворізькому напрямку будемо вирішувати кардинально. Таку заяву зробив Керівник Центру тероборони Дніпра Геннадій Корбан в ефірі телемарафону «Інформоборона» на каналі ДніпроТВ, передає Nikopolnews.

За словами Корбана, ситуація на Дніпропетровщині залишається стабільно напруженою. Як і раніше, не вщухають обстріли в Криворізькому районі, від яких гинуть і страждають люди, втрачають майно. Йде справжній терор населення у Зеленодольській та Апостолівській громадах. (Від редакції: зокрема, у Зеленодольську знищено вже 25% житлового фонду, а у Зеленодольській громаді – 45% – таку інформацію озвучує міський голова у ЗМІ).

Тому найближчим часом військова адміністрація регіону спільно з ВСУ намагатимуться радикально вирішити ситуацію у Криворізькому напрямку, – сказав Корбан.

Окупанти мінують лівий берег Інгульця, бо з правого вже зайшли ОК «Південь». Мабуть, вважають, що буде переправа, і спроба вибити їх із цієї ділянки фронту. Обстрілюють громади, і люди страждають, дуже страждають. Розмовлятимемо з військовими, з командуванням ОК «Південь», консультуватимемося з Олександром Вілкулом, щоб відсунути супротивника на більш дальні межі, щоб супротивник не міг дістати до наших громад. Потрібно кардинально вирішувати цю проблему, – сказав Геннадій Корбан.

Також він розповів про те, що дніпровські батальйони ТРО перетворилися на так звані сухопутні війська та захоплюють трофеї. Вони захищають та зміцнюють межі Дніпропетровщини.

Крім того, Корбан додав, що ворог намагався атакувати на Харківському напрямку, але безуспішно, і наші воїни відбили всі атаки. На Сєвєродонецькому напрямку армія росії має частковий успіх, там ситуація найважча.

114 день війни. Дніпро єднає Україну | Телемарафон "Інформоборона"114 день війни. Дніпро єднає Україну | Телемарафон “Інформоборона”
To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×