Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3786
3786

«Такого мирного дня Дніпропетровщина не бачила давно» – Микола Лукашук про день 9 вересня в області

Як пройшов день 12 вересня на Дніпропетровщині, розповів Микола Лукашук

Розповідаючи про те, як пройшов день 9 вересня в області, голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук сказав, що такого мирного дня Дніпропетровщина не бачила вже давно, передає Nikopolnews.

Сьогодні вдень не було зафіксовано жодного обстрілу території області. Двічі лунав сигнал тривоги.

За словами Лукашука, чисельність ВПО в нашій області постійно зростає. За тиждень кількість переселенців збільшилась на 5 тисяч. Нині в регіоні – 329 тисяч ВПО. Найбільше – в Дніпрі та Кривому Розі.

Щодо роботи служб

З початку війни піротехніками ДСНС в області виявлено та знешкоджено понад 4,5 тисячі сучасних боєприпасів. Лише за вчорашній день – знищено 73 одиниць. Звертаю увагу громадян, якщо бачите уламки ракети чи боєприпасів, не чіпайте їх. Одразу повідомляйте про знахідку ДСНС чи поліцію.

Хочу подякувати працівникам Управління СБУ у Дніпропетровській області, котрі цього тижня викрили чергових прихильників «руського миру» в Павлограді та Кривому Розі. Вони надавали ворогу інформацію через «Однокласників». Одним із порушників виявився працівник місцевого КП, який раніше був моряком на торговому флоті рф, – розповів голова облради.

Також працівники СБУ затримали агентів рф, які готували запуск прокремлівського медіа-центру, що мав вести інформаційну війну в тому числі й на території Дніпропетровщини.

Кордони області залишаються під надійним захистом та пильним контролем Збройних сили України.

За інформацією ДСНС в області, на території регіону радіаційний фон – в межах норми.

Ми всі прагнемо читати повідомлення про відсутність обстрілів щодня. А головне, що ми хочемо почути – звістку про закінчення війни. Що вона закінчилась нашою Перемогою. Перемогою України. Дякуємо ЗСУ за цей мирний для нас день. Але ми всі повинні пам‘ятати, що за наш спокій наші воїни платять своїм життям та своїм здоров‘ям, – нагадав Микола Лукашук.

Дніпропетровщина без обстрілів, український прапор повернувся в селище на кордоні з областю – Лукашук

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×