Завантажте мобільний додаток сайту

Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України розглядає можливість переглянути макроекономічний прогноз та закладений в ньому курс гривні до долара. Про це повідомив міністр Мінекономіки Тимофій Милованов під час візиту на Турбоатом, передає УНІАН.

«Що стосується курсу, то я думаю, що нам доведеться переглядати прогноз курсу у макропрогнозі в напрямку більшого зміцнення. Це не означає, що курс буде меншим. Зараз 23-24 (гривні за долар - УНІАН). Ми все одно чекаємо, що буде певна девальвація. У нас в прогнозі середній курс був 26-27 на наступний рік, але що більше хороших новин для економіки, то сильнішим буде курс», — сказав Милованов.

Серед останніх хороших новин для економіки міністр назвав досягнення домовленостей щодо транзиту російського газу в Європу.

Для довідки: курс долара на міжбанку станом на 11:50 23 грудня 2019 року на продажу складає 23,28 гривень за долар, курс купівлі до 23,26 гривень за долар. Курс євро на продажу знизився на 5 копійок до 25,79 гривень за євро.

Читайте також: П'ять українських компаній домовилися з російським «Газпромом» про постачання газу.

Копіювати посилання на матеріал

Національна служба новин - Новини України

×

Повідомлення

Failed loading XML...attributes construct errorCouldn't find end of Start Tag rss line 1Extra content at the end of the document

Зараз популярне