Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3442
3442

На Херсонщині з боку Дніпропетровщини вже звільнили 20 населених пунктів

На Херсонщині з боку Дніпропетровщини вже звільнили 20 населених пунктів

На Херсонщині з боку Дніпропетровщини ЗСУ вже звільнили 20 населених пунктів і продовжують рухатися далі. Про це заявив очільник Херсонської обласної військової адміністрації Геннадій Лагута в ефірі телемарафону, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на Громадське.

«З боку Дніпропетровської області понад 20 населених пунктів звільнені, і наші Збройні доблесні сили ідуть поступово вперед і вперед, і звільнять Херсонщину», — сказав Лагута.

Він наголосив, що з Херсонської області виїхали близько 50% населення. За словами голови ОВА, мешканці зараз не виходять на мітинги, оскільки окупанти розганяють людей, стріляючи бойовими патронами в повітря, гумовими кулями в цивільних та закидуючи людей світло-шумовими гранатами.

«Звичайно ж, неможливо голими руками жінок, які брали з собою дітей, боротися з бронетехнікою та зброєю. Тому, коли окупанти буквально розстрілювали мирні демонстрації гумовими кулями, а наступного ранку арештовували та допитувати найактивніших, люди перестали виходити на мітинги, думаючи про свою безпеку. Але це не означає, що люди змирилися», — резюмував Лагута.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×