Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
828
828

На Херсонщині ЗСУ разом з партизанами знищили двох російських генералів

На Херсонщині ЗСУ разом з партизанами знищили двох російських генералів

На Херсонщині ЗСУ разом з партизанами знищили двох російських генералів. Про це повідомив радник глави Офісу президента України Олексій Арестович, передає Nikopolnews.

«Стара Збур’ївка, Херсонська область. Десятки вбитих і поранених, накриття артилерією, у тому числі там загинуло два генерали — один армійський і один ФСБ-шний, причому той, який відповідав за організацію „референдуму“ в Херсонській області», — сказав Арестович в ефірі Фейгін Live у п’ятницю 10 червня ввечері.

Також про знищення генералів пише американське видання The New York Times. І ділиться подробицями успішної операції ЗСУ.

У тилу ворога партизани допомагають українцям наносити смертельні удари. За словами високопоставленого українського військового чиновника, партизани, до складу яких входять цивільні чи колишні солдати, надали інформацію, яка сприяла атаці України на дві російські бази, – йдеться у матеріалі видання.

“Незважаючи на те, що нестача зброї, боєприпасів та обладнання заважає українським військовим, партизани допомагають українським силам наносити смертельні удари по підконтрольній Росії території навіть у районах, де це небезпечно, а іноді й неможливо. Цього тижня партизанські розвідники скерували артилерійські удари по двох російських базах в окупованій Херсонській області, у результаті чого загинули десятки ворожих солдатів, повідомив високопоставлений український військовий чиновник”, – пише NYT.

В одному з епізодів цього тижня розвідники підійшли до об’єкта російської армії в селі Чкалове і виявили на базі багато іноземних бійців, а також російських солдатів і важке озброєння. Українські військові обстріляли базу снарядами, вбивши десятки бійців.

Пізніше того ж дня розвідники скерували чергову артилерійську атаку, цього разу на курортний комплекс у Старій Збурівці, біля гирла річки Дніпро, вбивши десятки ворожих солдатів, у тому числі двох генералів.

За словами джерела, кількість загиблих під час удару, очевидно, була настільки високою, бо снаряди влучили в схованку з боєприпасами, що викликало вибух і пожежу, яка тривала шість годин вранці в четвер.

Також повідомляється, що іноземні бойовики, які жили в наметах поблизу будинків, окупованих російськими військами,  ймовірно, були частиною контингенту сирійських військ, які прибули до росії три тижні тому.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×