Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4369
4369

На ЗАЕС окупантів «відправили услід за кораблем» – росіяни влаштували екстрену перевірку

На ЗАЕС окупантів «відправили услід за кораблем» – росіяни влаштували екстрену перевірку

На ЗАЕС окупантів відправили услід за кораблем, залишивши відповідний напис у вбиральні. Про це повідомляє місцевий телеграм-канал «Енергодар», передає Nikopolnews.

На Запорізькій АЕС рашистам залишили недвозначне повідомлення – «Русский военный корабль, иди…» На популярну та вже справді історичну фразу окупанти натикнулися очима, зайшовши до… вбиральні першого енергоблоку ЗАЕС, – пише Телеграм-канал.

Загарбникам нагадали їхнє місце та відправили слідом за руSSкім кораблем. Зазначається, що саме у цю вбиральню зазвичай бігають (як тут ходити, коли всього і всіх боїшся) військові охоронці, що наглядають за технікою та зброєю, яку солдати рф завезли до машзалу.

Рашисти настільки збентежились і занепокоїлись, що влаштували екстрену перевірку. Вони заходилися проводити розслідування, намагаючись встановити злісного порушника.

Нагадаємо, що українські партизани вже не вперше турбують спокій (відносний, звичайно) окупантів ЗАЕС. Раніше руzьким залишали дратівливі для них написи «Азов» та заклик повертатися за порєбрік «Лаптеногие, go home», – пише «Енергодар».

В Енергодарі росіяни викрали заслуженого енергетика України і влаштували погром

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×