Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
709
709

На Запорізький напрямок фронту ймовірно перекинули «вагнерівців»

На Запорізький напрямок фронту ймовірно перекинули «вагнерівців»

На Запорізький напрямок фронту ймовірно перекинули «вагнерівців». Про це в ефірі національного телемарафону заявив начальник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського полку Євген Єрін, передає Nikopolnews.

Спроб наступати та атакувати великими групами на запорізькому напрямку поки немає. Водночас є інформація, яка зараз уточнюється, про прибуття найманців з російських ПВК на цей напрямок. Як ми знаємо, там, де з’являється «Вагнер», там триває активізація. Тому ми теж до цього готуємося, вживаємо всіх необхідних заходів, – сказав Єрін.

Тим часом Генштаб ЗСУ у зведенні 31 січня повідомляє, що на Запорізькому напрямку ворог обороняється і продовжує обстрілювати цивільну інфраструктуру.

Так, за минулу добу на Запорізькому та Херсонському напрямках від вогню артилерії противника постраждали райони понад 40 населених пунктів. Серед них Времівка Донецької області; Гуляйполе і Білогір’я – Запорізької; Добра Надія на Дніпропетровщині, а також Берислав, Львове, Іванівка, Антонівка, Херсон, Берегове та Велетенське Херсонської області. Є постраждалі серед мирних жителів.

Раніше ми повідомляли:

Українські військові розповіли і показали як ворог «наступає на Запоріжжі» (відео)

На Запоріжжі ворог проводить розвідку боєм, в Енергодарі ситуація складна – Єрін

Окупанти готують ЗАЕС до постачання електроенергії в рф — Генштаб

Також пропонуємо почитати: З якими хворобами не мобілізують і не беруть до армії – повний список

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×