Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1055
1055

Недоліквідованого гауляйтера Енергодара терміново вивезли в Мелітополь – хто буде замість нього

Недоліквідованого гауляйтера Енергодара терміново вивезли в Мелітополь – хто буде замість нього

Гауляйтера Енергодара Андрія Шевчика, якого сьогодні підірвали невідомі, терміново вивезли до окупованого Мелітополя. Про це повідомляє законний міський голова Енергодара Дмитро Орлов. А ЗМІ діляться подробицями події, передає Nikopolnews.

Отже, в тимчасово окупованому Енергодарі вранці невідомі підірвали двері під’їзду, коли в нього входив колаборант і так званий «глава адміністрації» Андрій Шевчик. Про це повідомили спочатку місцеві Telegram-канали, а потім підтвердив і мер Енергодара Дмитро Орлов.

Недоліквідованого гауляйтера Енергодара терміново вивезли в Мелітополь – хто буде замість нього

Видання vlasti.net пише, що вибух прогримів вранці 22 травня у під’їзді будинку №38 на вулиці Курчатова. Бабахнуло в той момент, коли в під’їзд з охоронцями зайшов Шевчик. Телеграм-канали повідомляють, що в цьому будинку нібито живе мати колаборанта, і він щоранку до неї навідується, тому партизанам виявилося нескладно відстежити маршрут Шевчика.

Недоліквідованого гауляйтера Енергодара терміново вивезли в Мелітополь – хто буде замість нього

Під час вибуху отримали поранення як самопроголошений голова «народної адміністрації», так і його охоронці. Всіх госпіталізували з серйозними травмами до лікарні.

Пізніше російські РІА Новини повідомили, що Шевчик знаходиться в реанімації.

Ще через деякий час Telegram-канал Енергодар Сьогодні повідомив, що постраждалих терміново перевезли в медустанову Мелітополя. Жителі села Благовіщенка бачили дві швидкі в супроводі автомобілів з буквою ‘Z’, які промчали на великій швидкості.

Судячи фото, які поширюються у мережі, спрацював саморобний вибуховий пристрій.

Недоліквідованого гауляйтера Енергодара терміново вивезли в Мелітополь – хто буде замість нього

До речі!

Після інциденту в мережі спливло відео з висловлюваннями Шевчика про окупований Енергодар, як про найбезпечніше місце у світі.

‘Це реально так, оскільки охороняється так, що навіть муха не пролетить,’ – сказав ще не поранений Шевчик.

Хто буде замість Шевчика

Міський голова Енергодара Дмитро Орлов підтвердив, що Шевчика перевезли до Мелітополя рятувати від отриманих поранень.

За словами Орлова, на період відсутності Шевчика його функції в Енергодарі імовірно буде виконувати Кірпічов Руслан Хусяінович.

Колаборантам в Енергодарі настільки не вистачає кадрів, що вони відряджають в наше місто своїх людей, раніше вже помічених на окупованих територіях Донецької області, зрадників України, – пише Дмитро Орлов.

Що відомо про Кирпічова

Ось що пише Дмитро Орлов:

“Кірпічов Р.Х. родом з Макіївки Донецькоі області, приїхвав до м. Енергодар в кінці березня поточного року із окупованої Донеччини. Окупанти одразу призначили його заступником Шевчика «з усіх фінансових, економічних питань і податків». Але по факту приставили до нього наглядачем і одночасно консультантом з організації професійного рекету в Енергодарі. Кірпічов навчив новоспечених колаборантів як обкладати даниною місцевих підприємців і витрясати з них останні гроші. Очевидно, що ці кошти ідуть не в бюджет, а одразу в кишені керівництва військових рф, які зараз осіли в Енергодарі і Мелітополі.  Шевчику з цієї «економічної і фінансової діяльності» перепадає мізер. П’ятірці його найближчих соратників і того меньше. Але сама машина поборів вже запущена і приносить рашистам дохід.

У минулому Кірпічов встиг наслідити карними справами саме через злісне ухилення від сплати податків, перебуваючи на керівних посадах в державному підприємстві

ДП «Ресурспостач» Кірпічов Р. Х. 26.01.1977 р.н. разом зі свою спільницею протягом 2008-2009 р.р. прокручував махінаціі, внаслідок чого привласнив понад 60 мільйонів гривень. Які мали б надійти в бюджет України у вигляді податків, але осіли в кишені шахрая. Іронія в тому, що тепер Кірпічов обкладає «податками» підприємців Енергодара. Окупантам варто б перевірити, скільки з віджатих у бізнесу коштів дійшло до них, а скільки осіло в кишені самого Кірпічова. Бо толк у махінаціях він знає.

Кірпічова неодноразово з Шевчиком помічали в окупованому готелі «Сосновий бор». Під постійною охороною. Але зараз скорше за все він змінить місце проживання. На прикладі Шевчика вже зрозуміло, що ніяка охорона для колаборантів на може бути гарантією безпеки”

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×