Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2488
2488

Окупанти продовжують каламутити воду на Запорізькій АЕС: що відбувається

Окупанти продовжують каламутити воду на Запорізькій АЕС – Енергоатом

Окупанти продовжують каламутити воду на Запорізькій АЕС, заявили в Енергоатомі сьогодні, 16 червня, передає Nikopolnews.

В компанії зазначають, що рашистські загарбники не припиняють залякувати працівників Запорізької атомної електростанції та погрожувати енергодарцям.

Вчора, 15 червня, один з представників «влади» окупантів, хтось на ім’я олександр генадійович, з позивним «волга», який, за його словами, «катається тут від адміністрації», зібрав керівників структурних підрозділів ЗАЕС. До відома працівників електростанції він довів інформацію, що з 1 вересня 2022 року ЗАЕС повністю перейде під контроль росії та, відповідно, Росатома. Мовляв, готуйтесь зустрічати нове керівництво та працювати за новими правилами, – розповіли в Енергоатомі.

І вчергове наголосили, що ця заява не має жодного відношення до реальності, ніякого контролю за роботою ЗАЕС з боку ворожих формувань не буде. Запорізька АЕС працює і працюватиме в українській енергосистемі та відповідно до українського законодавства. Її тимчасове захоплення російськими військовими жодним чином не означає передачу станції країні-агресору.

Енергоатом дякує кожному з працівників ЗАЕС за мужність, витримку і самовіддану роботу у цей надскладний для всієї України час. Протримайтесь ще трохи, наша спільна Перемога не забариться! – йдеться у повідомленні.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×