Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2682
2682

Ось що знайшли у речах мертвих російських солдат після звільнення села на кордоні з Дніпропетровщиною

Ось що знайшли у речах мертвих російських солдат після звільнення селища на кордоні з Дніпропетровщиною

Звільнення села Потьомкине у Херсонській області на кордоні з Дніпропетровщиною сталося завдяки успішному наступу 60 окремої піхотної бригади ЗСУ. Що відбувалося тут під час окупації і що знайшли в речах мертвих російських солдат наші захисники, розповіли у ОК «Південь», передає Nikopolnews.

Зазначається, що під час операції ЗСУ відбили кілька контратак російських окупантів, знищили загарбницькі БМП і танки, а також «вполювали» одного «Тигра».

Під час зачистки населеного пункту наші військовослужбовці знайшли в речах мертвих російських десантників цінні речі, які вони силоміць відібрали в українських громадян. Це золоті та срібні кільця, ланцюжки та сережки, ювілейні монети та годинники.

Ось що знайшли у речах мертвих російських солдат після звільнення села на кордоні з Дніпропетровщиною

Мешканці Потьомкіного зізнавалися, що окупанти віднімали їхні цінні речі з нелюдською жорстокістю, особливо відзначалися буряти.

Після звільнення селища від злочинців-рашистів, місцеве населення з полегшенням зітхнуло, а українські військові задоволені результатом. Золото і срібло передадуть українській церкві.

Це лише один з багатьох випадків мародерства, яке вчиняють в Україні російські військові. Адже, це звичайна поведінка російського солдата: вони вбивають та викрадають на полі бою і в захоплених населених пунктах речі, що знаходяться при вбитих чи поранених, власність мирного місцевого населення, – йдеться у повідомленні ОК «Південь».

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×