Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3046
3046

П’яні орки перекинулися на тракторі у Нововоронцовській громаді

П’яні орки перекинулися на тракторі у Нововоронцовській громаді

П’яні орки перекинулися на тракторі у Нововоронцовській громаді, повідомляє місцевий волонтер Дмитро Бурлай, передає Nikopolnews.

Волонтер розповів про загальну ситуацію у Нововоронцовці і навколишніх селах.

За його словами, селище Нововоронцовка все ще потерпає від ворожих обстрілів. Їх стало менше, але вони стали значно “тяжчими”.

Не виключення є с.Осокорівка. Там взагалі тяжка ситуація. Ворог зі своїх позицій, які знаходяться по рельєфу вище ніж с.Осокорівка, (район колишнього села Фирсовка) фактично проглядає майже всі шляхи, які простягаються з селища до с.Осокорівки. Літають ворожі безпілотники. Тому при будь-якому пересуванні авто по селу відразу йдуть “прильоти”, – розповідає волонтер.

Обстрілюють звільнені населені пункти з мінометів та САУ. Обстріли ведуться з посадок біля села Золота Балка та лісосмуг між селами Новоолександрівка та Михайлівка.

В берегових окупованих селах є можливість для населення виїзду в бік Берислава для закупівлі продуктів харчування та бензину. А от в степових селах таку можливість мають не всі населені пункти. Електроенергія відсутня. Є проблема з ліками.

В окупованих селах окупанти пиячать. Є інформація, що катаються по селах на різних транспортних засобах, які віджали у людей. Влаштовують ДТП. Вчора вкотре в п’яному вигляді під час гулянки перевернулися на тракторі, – розповідає Дмитро Бурлай.

За його словами, більшість загарбників представники «ДНР», яких з тилу перекидають до лінії зіткнення.

ЗСУ ситуацією володіють. Протягом тижня в регіоні працювала українська авіація. Є позитивні відпрацювання, – запевнив волонтер.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×