Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
891
891

Ворог обстрілював позиції наших військ. Яка ситуація на Криворізькому напрямку 25 червня

на Криворізькому напрямку

Про ситуацію на Криворізькому напрямку, повідомляє NikopolNews з посиланням на Генштаб ЗСУ.

За даними Генерального штаба ЗСУ на 18 годину 25 червня, на Південнобузькому напрямку, куди входить і Криворізький, противник зосереджує основні зусилля на утриманні зайнятих рубежів.

З метою виснаження особового складу та руйнування фортифікаційних споруд ворог обстрілював позиції наших військ із мінометів, ствольної та реактивної артилерії вздовж лінії зіткнення.

Про ситуацію в регіоні повідомляє також волонтер Дмитро Бурлай. В окупованих селах Нововоронцовщини орки сьогодні “глушать” зв’язок, пише він. Видно відбувається ротація. Іноді вимикали села від електроенергії. Зв’язку на даний час майже немає.

“На трасі Мар’янське-Берислав вчора ввечері наша авіація спалила колону орків. Сьогодні нашими ЗСУ здійснюється відпрацювання позицій ворога біля сіл Хрещенівка, Любимівка”,інформує Бурлай.

“Завдяки вдалим діям наших ЗСУ вже як три дні спокійніше почувають жителі селища та с. Осокорівка. Думаю і надалі будуть такі позитивні новини від наших військ.

Також вчора ввечері над нашим селищем було збиту ворожу ракету”, додає волонтер.

Крім того, як ми повідомляли раніше, знову зафіксовано ворожий обстріл у Криворізькому районі. Вдень зі ствольної артилерії було обстріляно село Велика Костромка Зеленодольської громади.

В Акваторіях Чорного та Азовського морів у готовності до завдання ракетних ударів по об’єктах на території України окупанти утримують два носії високоточної зброї. Сумарний залп складає до шістнадцяти крилатих ракет морського базування “Калібр”, перередили у Генштабі.

Також відзначається, що особовий склад ворога деморалізований, обіцяні «величезні» виплати за участь у бойових діях командуванням російських окупаційних військ під різними приводами не здійснюються. Окупанти продовжують зазнавати значних втрат в боях із Силами оборони України.

Внаслідок успішних дій ЗСУ на Криворізькому напрямку ворог втік до Ольгіного

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×