Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
773
773

Співробітниця ЗАЕС отримала поранення грудної клітини внаслідок обстрілів росіян

Станом на 9 серпня ЗАЕС працює з ризиком порушення норм безпеки - Енергоатом

Співробітниця ЗАЕС отримала серйозне поранення внаслідок обстрілів росіян. Про це одну постраждалу від ворожих дій розповів міський голова Енергодара Дмитро Орлов, передає Nikopolnews. Раніше Орлов повідомляв про одного постраждалого від обстрілів працівника станції.

Українські атомники продовжують зазнавати серйозних поранень через обстріли російськими військовими найбільшої в Європі Запорізької АЕС та Енергодару, які значно посилились останніми днями, – зазначив міський голова.

Він розповів, що внаслідок ворожого вогню у прибережній зоні вчора, 7 серпня 2022 року, орієнтовно о 15:30 працівниця ЗАЕС Юлія Янжула отримала проникне осколкове поранення грудної клітини. Жінка перебуває в реанімації енергодарської міської лікарні у середньотяжкому стані.

Це черговий факт нелюдського поводження рашистів на тимчасово окупованих територіях. Постійні обстріли ЗАЕС та її міста-супутника Енергодар призводять не лише до значних пошкоджень станції, що вже є безпрецедентним актом ядерного тероризму, а й до постійної загрози життю і здоров’ю працівників Запорізької АЕС та місцевих жителів, – написав Орлов.

Він додав, що попри все це український персонал станції продовжує працювати, у нелюдських умовах виконуючи всі заходи для забезпечення ядерної та радіаційної безпеки не лише нашої держави, а й усього світу!

Голова Запорізької ОВА розповів про ситуацію на ЗАЕС після обстрілів

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×