Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
9313
9313

У окупантів на Криворізькому напрямку виникли проблеми – гарні новини з Херсонщини

У окупантів на Криворізькому напрямку виникли проблеми – гарні новини з Херсонщини

Гарні новини з Херсонщини. Тут на Криворізькому напрямку фронту у окупантів виникли проблеми, а українські військові ще додають нових. Про це розповідають місцеві мешканці, передає Nikopolnews.

За словами волонтера з Нововоронцовки Дмитра Бурлая, сьогодні в неокупованих населених пунктах, в порівнянні з минулими днями, було більш спокійно. За попередніми даними у орків були проблеми з підвезенням снарядів. Також місцеві жителі повідомляють, що окупанти укріплює свої позиції ближче до м.Берислав.

Думаю, вони самі розуміють, що наші ЗСУ рішучі в своїх діях. Нашу армію вже не зупинити. Бігти окупантам прийдеться дуже довго, – пише Дмитро Бурлай.

Також, за його словами, наші захисники вже вкотре показують, що ніякої РФ в нас не буде, і що їм тут не раді. У відповідь на атаки окупантів з гелікоптерами по сьогодні позиціям ворога вдало відпрацювала наша авіація. Це було дуже обнадійливо.

Крім того, сьогодні було отримано дозвіл на проїзд до ст. Осокорівки. Завдяки небайдужим жителям, волонтерами було завантажено авто з продуктами харчування для тих людей, які залишилися в тому населеному пункті.

В селищі продовжуємо, відповідно до нашого списку, працювати з пенсіонерами, які потребують нашої допомоги. Окрема подяка діткам з Польщі, які для підтримки наших військових намалювали їм патріотичні малюнки з майбутньою перемогою над ворогом, – написав Дмитро Бурлай.

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×