Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
637
637

З’явилося відео жорсткого розгону окупантами мітингу МНС-ників в Енергодарі

З’явилося відео жорсткого розгону окупантами мітингу МНС-ників в Енергодарі

З’явилося відео жорсткого розгону окупантами мітингу в Енергодарі. Нагадаємо, раніше Nikopolnews повідомляв, що на акцію протесту у п’ятницю 20 травня вийшли МНС-ники після того, як російські військові викрали їх начальника Віталія Трояна.

Росіяни застосували силу, аби розігнати мітинг.

Окупанти силою, зі стрільбою та побиттям вогнеборців, розігнали мирну акцію протесту. Пошкодили пожежні автівки, порозбивали скло. На додачу до викрадення начальника державного пожежно-рятувального загону Віталія Трояна тепер забрали до себе ще й виконувача його обов’язків С. Пилинського,повідомляє місцевий Телеграм-канал «Енергодар».

Відео розгону публікує Телеграм-канал Труха-Дніпро.

Ще одним  відео з акції протесту  поділився «Енергоатом». На запису видно, як люди у формі затримують чоловіка і б’ють його.

Ось як закінчилася акція незгоди зі свавіллям окупантів та викраденням Віталія Трояна. Та в «молніях» на мокшанські болота, скоріш за все, напишуть щось на кшталт «енергодарці зрозуміли, що росія несе добро та стабільність, і мирно розійшлися». Насправді ж усе як завжди: примуS, Sила, Zневага та жорстокість. руZький мир, він такий. Тільки такий! – пише «Енергоатом».

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×