Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
681
681

ЗСУ знищили на півдні півсотні окупантів у місці компактного проживання

ЗСУ знищили на півдні півсотні окупантів у місці компактного проживання

ЗСУ знищили на півдні живу силу і техніку окупантів. Про це йдеться у зведенні оперативного командування «Південь» 11 листопада, передає Nikopolnews.

Обстановка в операційній зоні на південнобузькому напрямку залишається стабільно напруженою, але контролюється Силами оборони, – повідомляють військові.

Ворог продовжує маневри з переміщення підрозділів та техніки між двома берегами Дніпра. Облаштовує рубежі оборони на лівому березі, веде обстріл наших позицій на правому березі.

Сили оборони продовжують просування лінії фронту ближче до лівого берега, вороже військо екстрено пакується у плавзасоби, які здаються придатними для переправи і намагаються врятуватися втечею.

Міцність наших позицій ворог намагається випробовувати ударами безпілотними камікадзе типу «Ланцет» по наших позиціях в Бериславському районі. А тилові райони з мирним населенням прагне тримати в страху через постійні обстріли.

Нашою тактичною авіацією нанесено 2 ураження місць дислокації ворожих сил та техніки, а ракетно-артилерійські підрозділи, виконуючи понад пів сотні завдань, продовжували нищити логістику ворога й руйнувати систему управління.

Підтверджені втрати ворога складають 50 рашистів в пункті компактного проживання і зручного ураження, ще двома рашистами поповнено обмінний фонд.

Шпигунські характеристики безпілотного ворожого розвідника типу «Орлан-10» нам добре відомі, тому й методи протидії у нас різноманітні, але ефективні: безпілотник збито, матеріали вивчаються фахівцями, – діляться гарною новиною в ОК «Південь».

На полі бою нашими підрозділами відмінусовано у ворога 3 танки, самохідну гаубицю «Мста-С», 11 одиниць іншої авто-бронетехніки.

В Чорному морі продовжує маневрувати корабельне угруповання ворожого дофлоту в кількості 17 одиниць, на бойове чергування виведено 2 ракетоносії з шістнадцятьма «Калібрами».

Певним чином ворог натякає, що готовий помститися за «незручні складні рішення» по Херсонщині, до яких він був доведений, – зазначають українські військові.

А значить цілком імовірні повтори масованих ракетно-дронових обстрілів по всій території України.

Загроза ракетних ударів та дистанційних артилерійських обстрілів в регіонах, наближених до зони безпосередніх бойових дій та на окупованих територіях, залишається вкрай високою.

Пильнуйте і будьте обережні, дотримуйтесь заходів безпеки, на сигнали тривог реагуйте оперативно і правильно., – закликають українців.

Цілком імовірно, що ворог втікаючи замінував великі площі, будівлі, об’єкти, важливі у соціальному забезпеченні гуманітарних потреб мирного населення. Не наближайтеся до підозрілих предметів, це може бути небезпечно. Інформуйте про них компетентні органи, убезпечте себе і оточуючих. Деструктивну діяльність колаборантів «руського миру» не лишайте без уваги. Використовуйте чат-боти правоохоронних структур для повідомлення про їх активність, – додають в ЗСУ.

ЗСУ на півдні нищать окупантів

Джерело

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×