Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
873
873

Звинуватили у «тісних зв’язках з Україною» і видворили – окупанти зняли сюжет про «депортацію» директора ЗАЕС

Звинуватили у «тісних зв’язках з Україною» і видворили – окупанти зняли сюжет про «депортацію» директора ЗАЕС

Російські пропагандисти зняли сюжет про «депортацію» директора ЗАЕС на підконтрольну територію України. Нагадаємо, раніше Nikopolnews повідомляв про те, що загарбники затримали і викрали Ігоря Мурашова, а 3 жовтня звільнили.

Голова ЗОВА Олександр Старух повідомляв, що Мурашова викрали через відмову співпрацювати. Крім того, рашисти тиснуть на працівників станції, тримають їх «на підвалах» й катуючи, через відмову співпрацювати. Старух закликах всіх, хто не хоче бути примусово мобілізованим ворогом, якнайшвидше виїхати у більш безпечні місця.

Російські пропагандисти зняли сюжет про депортацію гендиректора Запорізької АЕС Ігоря Мурашова. На КПП у Василівці чоловіку зачитують «вирок». Його звинувачують у діях, які дискредитували окупаційну владу. В сюжеті пропагандисти говорять, що гендиректор зізнався у тісному зв’язку з українськими силовиками. Зараз чоловік у Запоріжжі.

звільнили директора заес

Такі сюжети ще раз підтверджують, наскільки хворі на голову і впевнені у своїй безкарності росіяни. Звинуватити директора української АЕС у тісних зв’язках з Україною – це нонсенс і незрозумілі будь-якій цивілізованій людині дії? Втім, такі дії вже навіть не викликають обурення, а тільки підсилюють бажання і рішучість якнайшвидше викинути покидьків з нашої землі. А Ігорю Мурашову – шана за те, що не пішов на співпрацю з ворогом, навіть під загрозою смерті.

“Викинули на підконтрольну територію України”: подробиці звільнення директора ЗАЕС

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×