Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
790
790

Після загибелі 6-річного хлопчика МНС-ники Дніпропетровщини звернулися до батьків

После гибели 6-летнего мальчика МЧС-ники Днепропетровщины обратились к родителям

Як повідомляв раніше Nikopolnews, на Дніпропетровщині 15 лютого зникла дитина. Пошуки розпочалися швидко, але, на жаль, малюка знайшли мертвим. Як стало відомо пізніше, дитина потонула. Трагедія сколихнула всю область. Після загибелі 6-річного Ярослава Галата МНС-ники Дніпропетровщини звернулися до усіх батьків.

15-го лютого о 20:00 до Служби порятунку «101» від правоохоронців надійшло повідомлення, що у селі Новопавлівка Синельниківського району з річки Солона вилучено тіло дитини.

Хлопчика, 2015 року народження, який не повернувся додому, кілька годин розшукували співробітники Національної поліції та місцеві мешканці і волонтери.

Тіло потонулої дитини виявили на поверхні водойми під кригою у 15-ти метрах від берега.

Після загибелі 6-річного хлопчика МНС-ники Дніпропетровщини звернулися до батьків

МНС-ники Дніпропетровщини звертаються до батьків і усіх громадян у зв’язку із трагедією:

Шановні громадяни! Нині триває період відлиги. У таку погоду лід скріплений вечірнім або нічним холодом. Однак, вдень він швидко нагрівається від талої води та стає пористим і дуже слабким. Тож, наполегливо радимо не виходити на замерзлі водойми. Батьків закликаємо провести бесіди з малечею! Забороніть дітям виходити на лід. Пам’ятайте, забавки на кризі під час потепління можуть коштувати життя!

Нікополь стоїть на водоймі, і, на жаль, щодня знаходяться бажаючі прогулятися по кризі. Нікопольці викладають фото таких прогулянок у соцмережах, невільно пропагуючи небезпечну поведінку. На знімках можна побачити дорослих і дітей, які радісно посміхаються, позуючи перед камерою. І не усвідомлюючи, що ризикують життям. Закликаємо прислухатись до порад рятувальників, аби не повторювалися такі жахливі трагедії. А загиблому янколятку вічна пам’ять. І сил батькам пережити найстрашніше.

На Дніпропетровщині знайшли мертвим 6-річного хлопчика, який зник сьогодні

На Нікопольщині знайшли тіло чоловіка, який заради відео пірнув у ополонку (фото, відео)

У Кривому Розі дівчинка провалилася під лід і загинула

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×