Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
278
278

СБУ почала на Дніпропетровщині масштабні контрдиверсійні навчання: що потрібно знати

На Днепропетровщине СБУ начала масштабные контрдиверсионные учения: что нужно знать

СБУ почала на Дніпропетровщині масштабні контрдиверсійні навчання, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на офіційну сторінку відомства у Фейсбуці.

З 15 лютого 2022 року Антитерористичний центр при Управлінні Служби безпеки України у Дніпропетровській області розпочав багатоетапні контрдиверсійні навчання, які триватимуть до початку березня.

Метою навчань є вдосконалення міжвідомчої взаємодії силових структур та органів влади, посилення захищеності об’єктів критичної інфраструктури, а також виявлення та затримання умовних диверсійних груп.

Масштабні навчання відбуватимуться в умовах максимально наближених до реальних, із використанням спецтехніки та озброєння. Тому на окремих територіях можливе тимчасове запровадження особливого режиму, у тому числі обмеження або заборона руху транспортних засобів і пішоходів; перевірка документів; огляд особистих речей та автомобілів тощо.

СБУ просить громадян із розумінням поставитися до можливих незручностей, мати при собі документи, що посвідчують особу, і належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців.

Тренування проходитимуть у суворій відповідності до вимог чинного законодавства України та з безумовним дотриманням прав і свобод людини.

Принагідно СБУ закликає громадян бути пильними.

У разі потрапляння у поле зору осіб, які проявляють підвищений інтерес до об’єктів критичної інфраструктури, військових об’єктів, будівель органів влади і управління, використовуючи при цьому засоби відео-, фотофіксації, безпілотні літальні апарати, а також підозрілих транспортних засобів, предметів чи засобів ураження поблизу стратегічних об’єктів, громадян просять невідкладно повідомляти до Управління СБУ у Дніпропетровській області за телефоном (056) 744-85-19 або  телефонувати на спецлінію Національної поліції 102.

СБУ закликає громадян зберігати спокій і дотримуватися правил особистої безпеки.

СБУ почала на Дніпропетровщині масштабні контрдиверсійні навчання: що потрібно знати

Поліція Нікополя переведена на посилений режим служби: що це означає

Нікопольцям розповіли правила поведінки у разі бойових дій

Нікопольцям розповіли, як діяти у разі терористичної загрози – до уваги персоналу

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×