Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
93
93

У Нікополі обирають найкращого гіда: як проголосувати до 18 лютого

У Нікополі обирають найкращого гіда: як проголосувати до 18 лютого

У Нікополі обирають найкращого гіда. Мешканців міста запрошують віддати свій голос за найбільш цікаву відеороботу, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на Нікопольську міську раду.

Нагадаємо, 21 січня 2022 року відділом з питань культури та туризму Управління гуманітарної політики НМР було оголошено міський конкурс онлайн-екскурсій «Зірковий гід», з метою популяризації історичного минулого міста та в рамках святкування 90-річчя Дніпропетровської області.

До конкурсу долучилось широке коло учнів місцевих освітніх закладів. На даний час відбувається голосування за відеороботи учасників на офіційній сторінці Управління гуманітарної політики НМР в мережі Facebook. У своїх роликах учасники розповідають про пам’ятки Нікополя.

Головний приз отримає автор відео, яке набрало найбільше вподобань в період з 14 лютого по 18 лютого. Також передбачена нагорода за найкреативнішу онлайн-екскурсію.

У Нікополі обирають зіркового гіда: як проголосувати

  • Проголосувати можна за ЦИМ ПОСИЛАННЯМ. 
  • Потрібно під відео, яке сподобалося найбільше, поставити вподобайку (лайк).

Переможця буде оголошено 21 лютого на урочистому заході з нагоди Дня екскурсовода. Слідкуйте за новинами на сторінці Управління гуманітарної політики в мережі Facebook.

Нікопольцям пропонують спробувати себе у ролі екскурсовода: які умови

Десятикласниця з Марганця увійшла до 20-ки найкращих хіміків України

У Нікополі проходить цікава акція «День музейного селфі»: учасникам обіцяють подарунки

 

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×