Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
635
635

У Нікополі працівника птахофабрики судили за напад на газівника

В Никополе работника «птички» судили за нападение на газовщика

У Нікополі працівника птахофабрики судили за нанесення тілесних ушкоджень співробітнику «Дніпропетровськгазу», який прийшов демонтувати газовий лічильник. Вирок вже винесено, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на Єдиний реєстр судових рішень.

Інцидент мав місце 4 грудня 2021 року. Обвинувачений, який працює на птахокомплексі «Дніпровський» водієм, раніше судимий не був, перебував у себе вдома, коли до нього прийшли представники «Дніпропетровськгазу». Вони хотіли демонтувати газовий лічильник, про що і повідомили абоненту.

Реакція господаря домоволодіння на таку заяву була агресивною. Він підійшов до одного із членів бригади, який стояв біля хвіртки, і вдарив його кулаком в область лівого ока, чим заподіяв потерпілому тілесні ушкодження у вигляді синця та садна на обличчі. Такі ушкодження відносяться до категорії легких.

У Нікополі працівника птахофабрики судили за напад на газівника

У суді обвинувачений свою вину визнав і розкаявся. В кінці грудня 2021 року був винесений вирок. Суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у вигляді штрафу в розмірі 30 неоподатковуваних податком мінімумів доходів громадян, а саме 510 гривень.

У Нікополі мати 4-х дітей побила гінеколога за відмову робити аборт її подрузі

Напад директора КП на поліцейських в Нікополі: як все було, згідно з матеріалами справи

Стало відомо, як покарали чоловіка, який напав на касира в АТБ в Нікополі

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×