Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3110
3110

Каховського водосховища нема, а порушників на ньому ловлять – біля Нікополя затримали браконьєра

Каховського водосховища нема, а порушників на ньому ловлять – біля Нікополя затримали браконьєра

Каховського водосховища нема, а порушників на ньому ловлять. Зокрема, про це повідомляє Дніпропетровський рибоохоронний патруль на своїй офіційній сторінці у Фейсбуці, передає Nikopolnews.

На Каховському водосховищі порушник завдав понад 80 тис. грн збитків. 12 жовтня 2023 року рибпатрульні Дніпропетровщини викрили грубе порушення правил рибальства. Інцидент стався на Каховському водосховищі, поблизу с. Червоногригорівка Нікопольського району Дніпропетровської області, – йдеться у повідомленні

Зазначається, що виявлено громадянина, який здійснював вилов водних біоресурсів з гумового човна забороненим знаряддям. Порушник за допомогою сітки наловив 42 особини карася сріблястого та 1 особину сазана. Загальна вага незаконно добутих водних біоресурсів склала 16 кг. Збитки, завдані рибним запасам, становлять 81 226 грн.

На порушника оформлено протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. На місце події викликано слідчо-оперативну групу Національної поліції. Матеріали справи готуються для передачі до слідчих органів для відкриття кримінального провадження за ст. 249 Кримінального кодексу України (незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом). Човен, знаряддя лову та незаконно добуті водні біоресурси вилучено слідчим до рішення суду.

Ще новини Нікополя і району: Відновлювати Каховське водосховище чи ні, має вирішувати народ – нікопольський громадський діяч

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×