Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
17581
17581

Як пройшов день 2 серпня на Дніпропетровщині і коментар щодо наступу на Кривий Ріг від Миколи Лукашу

Як пройшов день 2 серпня на Дніпропетровщині і коментар щодо наступу на Кривий Ріг від Миколи Лукашу

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук розповів, як пройшов день 2 серпня на Дніпропетровщині. А також прокоментував інформацію щодо можливого наступу ворога на Кривий Ріг, передає Nikopolnews.

Сьогоднішній день на Дніпропетровщині минув спокійно. Хоча надвечір по всій території України було оголошено сигнал повітряної тривоги, в нашій області прильотів ворожих ракет не сталося.

Останнім часом такі тихі дні бувають справді рідко, – констатував Микола Лукашук.

Він поділився хорошими новинами з Херсонщини. Збройні сили України звільнили ще сім тамтешніх населених пунктів. Тепер в області деокуповані 53 населені пункти. Про це сьогодні повідомив керівник Херсонської ОВА.

Наші військові поступово звільняють українську землю від російських окупантів. Щодо інформації про передислокацію ворожих військ і їхні плани наступати на Криворізькому напрямку – знову закликаю громадян не панікувати. Наші захисники спостерігають певні переміщення противника, втім це не означає, що окупанти підуть у наступ. Так, ситуація складна, але повністю контрольована, Криворізький район надійно укріплений. За це подяка нашим військовослужбовцям, районній військовій адміністрації та начальнику міської військової адміністрації Олександру Вілкулу, який доклав максимальних зусиль до будівництва фортифікаційних споруд і захисту всього Криворіжжя, – сказав Микола Лукашук.

Росія нищить на Дніпропетровщині врожай і інфраструктуру: підсумки тижня від Миколи Лукашука

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×