Редакційна політика NikopolNews

Принципи та цінності

Інтернет ЗМІ NikopolNews (раніше «Говорить і показує Нікополь». З моменту заснування у 2013 році вважає своїм обов’язком дотримання професійних стандартів і принципів ЗМІ. Головною метою роботи видання є оперативне і правдиве інформування мешканців Нікополя і Нікопольського району, української та зарубіжної аудиторії стосовно усіх подій у Нікополі та Нікопольському районі, а також стосовно фактів, які можуть мати суспільний інтерес і вагу – в цілодобовому режимі у максимально доступній і зрозумілій для читача формі. Повнота і різнобічна подача інформації, і водночас її лаконічність і точність – основоположні принципи роботи редакції NikopolNews.

Достовірність інформації

Пріоритетом редакції NikopolNews є – гарантувати читачам отримання повної інформації про факти та події, які мають вплив на життя людей.

У текстах новин можуть бути представлені експертні думки, які передбачають суб’єктивне ставлення до фактів, з прямим цитування таких думок та наведенням імен їх авторів.

Усі джерела інформації перевіряються.

Етичні принципи

NikopolNews не підтримує будь-які форми пропаганди дискримінації. Права і свободи людини для редакції – абсолютна цінність.

Для публікування не допускаються расистські, ксенофобські, гомофобні матеріали.

Політика щодо джерел інформації

NikopolNews використовує лише перевірені джерела інформації. Пріоритет надається інформації, отриманій від власних кореспондентів та прес-служб, з офіційних сторінок у соцмережах. Якщо інформація отримана з анонімного джерела, редакція залишає за собою право його не розкривати.

У разі використання ексклюзивної інформації інших ЗМІ у матеріалах обов’язково вказується джерело інформації з прямим активним гіперпосиланням, якщо таке існує.

При роботі з новинами редактори завжди проводять пошук першоджерела інформації.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×