Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
386
386

«Не маючи ні тактичного, ні стратегічного успіху, ворог продовжує обстріли» – Вілкул про ситуацію на Криворізькому напрямку

Орки зривають плити з доріг і мінують берег річки – Вілкул про ситуацію на Криворізькому напрямку

Напружена, але стабільна, і повністю контрольована Збройними силами України. Так охарактеризував ситуацію на Криворізькому напрямку фронту начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул, передає Nikopolnews.

Наші військові проявляють мужність і героїзм. Я не можу розкривати подробиці, але частини ЗСУ ведуть успішні бойові дії на південному від нас напрямку, – сказав Вілкул.

Він підкреслив, що, не маючи ні тактичного, ні стратегічного успіху, ворог продовжує підлі обстріл по всій лінії зіткнення. 30 травня під удар потрапили Зеленодольска і Апостоловська громади Криворізького району. На щастя, люди не постраждали. Також були обстріли в районі Осокоровки, Нововоронцовки та інших населених пунктів Херсонщини.

Більш того, орки обстрілюють і окуповані ними населені пункти, мабуть для картинки для своєї пропаганди, – розповів Олександр Вілкул.

У Кривому Розі та районі ситуація повністю контролюється ЗСУ та Військовою адміністрацією. Вся інфраструктура працює стабільно, місто посилено патрулюється зведеними нарядами поліції і Національної гвардії.

На всіх напрямках від Кривого Рогу – як більш, так і менш небезпечних, тривають фортифікаційні роботи, будуються нові укріплення на всіх лініях оборони. Для цього направлена додаткова техніка.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×