Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
633
633

«Росія продовжує вбивати українців»: важкий день 12 червня на Дніпропетровщині

Як пройшов день 14 червня на Дніпропетровщині, розповів Микола Лукашук

Після тихої ночі і ранку без сирен день 12 червня на Дніпропетровщині видався важким. Через ворожі обстріли загинула людина. Підсумки дня підбив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Nikopolnews.

Під час сьогоднішнього обстрілу російськими окупаційними військами Покровської громади, що у Синельниківському районі, сучасний касетний боєприпас прилетів на територію приватного будинку. Жінка, яка була всередині будівлі, загинула. Щирі співчуття рідним та близьким загиблої, – написав Микола Лукашук.

Також сьогодні знову постраждав Криворізький район: з «Ураганів» окупанти обстріляли паркову зону в Зеленодольську, внаслідок чого виникла пожежа. Минулося без жертв.

Окрім цього, поцілили по Великій Костромці. На щастя, теж без постраждалих.

В інших районах області ворожих обстрілів не зафіксовано.

В чому різниця між рф та Україною? Для нас людське життя – найвища цінність. Для них людське життя – це порожнє місце. Заради того, щоб задовольнити імперські амбіції одного хворого диктатора, вони готові на все. Готові нести смерть і розруху.
Але наші героїчні ЗСУ нещадно б‘ють окупантів. Наприклад, сьогодні з реактивної та ствольної артилерії ворог завдав удари по населеним пунктам Херсонщини, які межують з Дніпропетровщиною. Як я вже повідомив вище, дісталося і Криворізькому району. Втім окупанти отримали від наших захисників «по зубах» і відступили.
Херсонська, Запорізька та інші області зараз потерпають від окупантів. Але всі регіони обов’язково будуть звільнені. Можливо, не так швидко, як нам того хотілося б. Однак хто б там що не казав – синьо-жовтий стяг обов’язково майорітиме в кожному куточку нашої неподільної України.
Нічого в окупантів не вийде. Ми переможемо цей російський морок, – написав Микола Лукашук.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×