Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
624
624

Ворог не припиняє обстріли Дніпропетровщини: підсумки дня 20 червня

Як пройшов день 27 червня на Дніпропетровщині, розповів Микола Лукашук

Ворог останнім часом не припиняє обстріли Дніпропетровщини, і понеділок 20 червня не став виключенням. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Nikopolnews.

Зокрема, щодня обстрілюється Криворізький район. Сьогоднішня доба не стала виключенням: російські окупаційні війська били по прикордонним територіям Апостолівської громади. Окрім цього, влучили в поля на території Широківської громади. Також вдень загарбники зі ствольної артилерії знову обстріляли Велику Костромку. Як наслідок – в одній з господарчих будівель сталася пожежа. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Території інших районів області протягом дня не обстрілювалися.

На жаль, кількість загиблих внаслідок ракетної атаки по нафтобазі в Новомосковському районі збільшилася до трьох осіб. Сьогодні було знайдено тіло ще однієї людини. Роботи з ліквідації наслідків пожежі тривають і досі, наші мужні рятувальники працюють на об’єкті третю добу поспіль, – повідомив Микола Лукашук.

Від початку повномасштабної війни рф проти України Дніпропетровщина прийняла сотні тисяч переселенців. Станом на цю хвилину в області проживає понад 268 тисяч зареєстрованих внутрішньо переміщених осіб. Найбільше, як і раніше, – у Дніпрі (112,6 тисяч людей) та Кривому Розі (49,5 тисяч осіб).

Дякую нашим громадам за щоденну всебічну допомогу людям, які були вимушені шукати порятунку від російських загарбників, – сказав голова облради.

Ворог не припиняє обстріли Дніпропетровщини: підсумки дня 20 червня

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×