Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2197
2197

На Криворізькому напрямку знищено пункт управління бригади «бойових бурятів»

На Криворізькому напрямку знищено пункт управління бригади «бойових бурятів»

На Криворізькому напрямку ЗСУ знищили пункт управління бригади «бойових бурятів», повідомляє Nikopolnews, посилаючись на ряд джерел.

Так, про знищення командного пункту повідомили в ОК «Південь».

Знищено пункт управління 11-ої окремої десантно-штурмової бригади рашистів та їх склад боєприпасів в районі П`ятихатки, – йдеться у офіційному повідомленні 26 липня.

Село П’ятихатки знаходиться у Бериславському районі на Херсонщині – на Криворізькому напрямку фронту.

Журналіст Андрій Цаплієнко уточнив, що у Херсонській області завдано удару по бригаді ВДВ з Бурятії.

У районі захопленого села П’ятихатки Херсонської області знищено пункт управління та склад боєприпасів одинадцятої окремої гвардійської десантно-штурмової бригади збройних сил РФ (пункт постійної дислокації знаходиться в Улан-Уде, Бурятія), – написав Цаплієнко.

Підтвердив інформацію і речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

Поки рф продовжує реалізовувати в Україні сирійський сценарій, тобто знищувати мирні населені пункти та місцевих жителів, Україна б’є “бойових бурятів”. На південному напрямку хочу подякувати ЗСУ за те, що вони влупили так званих “бойових бурятів”. 11 штурмову бригаду, місце дислокації Улан-Уде. Улан-Уде, зустрічай пакети із залишками своїх “бойових бурятів, – сказав він.

Згідно з інформацією, оприлюдненою ОК «Південь», всього за минулу добу на Херсонщині і Миколаївщині авіацією ЗСУ нанесено 7️ ударів по місцях дислокації та розгортання підрозділів: 6️ опорних пунктів, скупчення озброєння та військової техніки та командно-спостережний пункт в Бериславському та Херсонському районах області.

Узагальнені дані щодо ворожих втрат на півдні за добу: знищено 48 військових рф, 4 танки Т-72, сто п’ятдесяти двох міліметрова гармата-гаубиця, самохідна артилерійська установка, 3️ одиниці броньованої та 3️ – автомобільної техніки.

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×