Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2882
2882

«На святкування дня росії в Енергодарі прийшли 3-4 десятки людей» – міський голова

«На святкування дня росії в Енергодарі прийшли 3-4 десятки людей» - міський голова

Окупанти активно анонсували святкування дня росії в Енергодарі 12 червня. Заманювали містян концертом і низкою інших заходів. Але у них нічого не вийшло. Лише 3-4 десятки мешканців прийшли на «свято». Про це розповів міський голова Енергодара Дмитро Орлов, передає Nikopolnews.

Дмитро Орлов також виклав фото із центру міста, зроблене 12 червня. На знімку видно, як «весело святкували» в Енергодарі день міста і день росії у присутності озброєних загарбників і військової техніки з рашистською символікою.

«На святкування дня росії в Енергодарі прийшли 3-4 десятки людей» - міський голова

Кілька днів поспіль пропаганда рашистських окупантів анонсувала в Енергодарі святкування дня міста концертом та низкою заходів. І всіляко підкреслювала, що день росіі і день народження Енергодара – то тепер спільне свято. Вуличні біл-борди обліпили цинічними картинами про «мирний і щасливий Енергодар». Але це не допомогло. Люди на власній шкурі  відчувають всі «прелєсті» життя в окупації. І відпрацьовувати на картинку для рашаТВ принципово не бажають, бо мають почуття власної гідності. І я хочу подякувати всім енергодарцям, які НЕ прийшли на захід, організований ворогом на нашій же крові і сльозах. Вас таких свідомих та гідних абсолютна більшість!  – написав міський голова Дмитро Орлов.

А тим трьом – чотирьом десяткам громадян,  яким все одно, під чиїми прапорами танцювати, на кого працювати, яких не бентежить, що поки ви слухаєте пісень окупантів на площі біля ДК, в цей час катують вже не десятки, а сотні їхніх жее співгромадян-енергодарців, мер нагадав:

В НАШІЙ країні триває війна. Але вона закінчиться перемогою України. Рашистські війська будуть бігти з міста. А що будете робити ви?

Дмитро Орлов окремо подякував усім, хто в своїх  відео зверненнях  привітав вчора Енергодар в день його річниці. Хто знайшов потрібні та доречні слова, щоб підтримати людей, які перебувають в окупації.

Ваша підтримка їм дуже важлива та потрібна – написав мер.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×