Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
420
420

На Дніпропетровщині підліток за кермом тікав від поліцейських і злетів у кювет

На Днепропетровщине подросток за рулем, уходя от погони полицейских, слетел в кювет

На Дніпропетровщині підліток за кермом автомобіля тікав від поліцейських і злетів у кювет. Подія мала місце в ніч на 5 лютого. В автомобілі молодик був не один, а з двома пасажирами. Про ДТП, посилаючись на власні джерела, повідомляє криворізьке видання Репортер Кривий Ріг, передає Nikopolnews.

Повідомляється, що в ніч із п’ятниці, 4 лютого на суботу, 5 лютого, патрульні поліцейські намагалися зупинити зелений «Opel», підозрюючи, що водій п’яний. Ні звукові сигнали, ні спецкоманды не змусили водія зупинитись і він, прискорюючись, попрямував у бік Софіївки.

В результаті порушник опинився в кюветі.

«Під час переслідування водій порушував правила дорожнього руху, створював аварійні ситуації, виїжджав на смугу зустрічного руху, наражав на небезпеку інших учасників дорожнього руху, не зупинився на законі вимоги співробітників поліції. Водій «Opel», повертаючи праворуч на смт Софіївка, не впорався з керуванням і злетів у кювет», – повідомляє видання.

16-річний водій отримав забій грудної клітини. Також в автомобілі знаходилися 2 пасажира: 21-річний пасажир травмував плече і розбив брову, а другий його одноліток від медичної допомоги відмовився.

Водія і потерпілого пасажира автомобіля доставили в міську лікарню.

Розслідуванням обставин аварії займається поліція.

ДТП на трасі Н-08 «Запоріжжя-Дніпро-Бориспіль» – авто злетіло в кювет, є постраждалий

ДТП у Кривому Розі: підліток протаранив джип з маленькими дітьми

У Покриві 14-річний підліток з ножем пограбував жінку в її квартирі

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×