Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
171
171

Скандал в АТБ в Днепре: официальное заявление корпорации

АТБ

Скандал в АТБ в Днепре: в одном из супермаркетов корпорации при задержании полицией женщина получила телесные повреждения.

Две женщины в АТБ хотели устроить разборки с сотрудниками магазина, поскольку были чем-то недовольны. Но персонал сразу же позвонил по телефону на спецлинию 102. Патрульные оперативно прибыли на место происшествия и обнаружили двух гражданок с признаками алкогольного опьянения.

При задержании одна из скандалисток упала и получила телесные повреждения. На место полицейские сразу вызвали скорую. После осмотра врачами женщина от госпитализации отказалась со ссылкой на “Наше місто“, передает NikopolNews.

Из-за распространенных сплетен в соцсетях, Корпорации «АТБ» сделала официальное заявление.

Офіційна заява Корпорації «АТБ» щодо ситуації з побиття жінки в приміщенні магазину «АТБ» 03.07.2022 р.

03.07.2022, року, у приміщенні магазину торговельної мережі «АТБ» за адресою: м. Дніпро, вул. Луговська, 255, стався конфлікт між покупцями та представниками поліції, у результаті якої постраждала жінка.

В інформаційних повідомленнях регіональних ЗМІ та соціальних мереж по факту події зазначається, що бійку та побиття жінки нібито спровокували співробітники магазину.

Група компаній «АТБ» з приводу даної ситуації офіційно заявляє про наступне:

Співробітники зазначеного магазину жодного відношення до розгортання конфлікту та подальшого побиття жінки не мають.

Близько 16-ї години, дві покупниці з ознаками алкогольного сп’яніння, звернулись до адміністрації з претензіями, щодо уціненої продукції, яку вони знайшли на прилавку. Адміністрація принесла покупницям вибачення та утилізувала вказаний продукт. Однак цього жінкам показалось замало та вони продовжили бешкетувати у торговельному залі та виносити образи в бік співробітників магазину. Відповідно до регламенту дій у подібних ситуаціях, співробітниками магазину був викликаний поліцейський патруль. Подальший конфлікт відбувався між представниками поліції та жінками, під час якого представники поліції вимушені були застосувати фізичні заходи.

Офіційний коментар з цього приводу патрульна поліція Дніпропетровської області вже надала. На сьогодні на зазначених жінок складено адміністративні матеріали, тривають оперативні дії.

Група компаній «АТБ» звертається до представників ЗМІ та інших осіб утриматися від поширення неперевіреної та недостовірної інформації, яка завдає шкоди діловій репутації компанії, своєчасно звертатися до прес-служби компанії для отримання об’єктивних та неупереджених коментарів.

Група компанія «АТБ» також закликає всіх громадян міста, наших покупців, поводити себе гідно, справлятися із зайвими емоціями та нервовими зривами. У час повномасштабної військової агресії ми перш за все повинні залишатися людьми, підтримувати один одного та спільними зусиллями наближати нашу перемогу.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×