Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
866
Без категорії
866

Шахраї з Нікополя обманюють пенсіонерів у Покрові – соцмережі

Мошенники из Никополя обманывают пенсионеров в Покрове

Шахраї з Нікополя «розводять» на гроші пенсіонерів у Покрові. Про це розповіла родичка постраждалих людей Наталія Яковець, опублікувавши допис у місцевій групі, передає Nikopolnews.

За словами жінки, шахраї під виглядом встановлення вікон беруть завдаток, а потім ховаються. Наталія закликає всіх, хто попався на гачок зловмисників, об’єднуватися і максимально поширювати інформацію, щоб ситуація отримала суспільний резонанс.

Так як наші родичі постраждали, закликаємо потерпілих від шахраїв об’єднатися, щоб справа викликала суспільний резонанс, і ми разом змогли захистити свої права. Просимо контактну інформацію писати в повідомленні ми зв’яжемося з вами по телефону, – попросила Наталія.

 width=

 width=

На жаль, шахрайство дуже поширене в наш час, і не тільки в «віконній» сфері. Часто зловмисники представляються комунальниками або соціальними працівниками і обкрадають довірливих громадян. Також шахраї приходять у домівки громадян під виглядом ворожок і тому подібне. Крім того, існує маса схем обману по телефону – з банківськими картами. А підсумок у всіх випадках один – люди втрачають свої гроші і майно.

Як правило, жертвами шахраїв стають літні люди, які не сидять в інтернеті і не читають про подібні випадки. Попередьте своїх рідних і знайомих! Попросіть бути максимально уважними та обережними.

У Покриві шахрайка дає тисячу і обманює – яка схема

Звіряче вбивство пенсіонера в Покриві вчинили рецидивісти: подробиці від поліції

На Дніпропетровщині шахрайки викрали у пенсіонерки більше 2-х мільйонів гривень

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×